Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 17. mai Stengt
Lørdag 18. mai 10:00 - 16:00
Søndag Stengt
Kommende avvikende åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
Lampehuset

Åpent i dag 10:00 - 16:00

Lampe henger fra taket med maleri i bakgrunn
  • Klikk & hent

Om Lampehuset

Lampehuset er den ledende faghandelkjeden innen belysning, og består av 50 butikker over hele landet. Lamper er i dag blitt like mye et spørsmål om stil og interiør, som behovet for lys. Belysning er med på å gjøre hjemmet mer personlig og hyggelig, og mye forandrer seg med riktig belysning.

Vi tilbyr et stort utvalg av egne og unike lampemodeller, i tillegg til produkter fra flere kjente varemerker. Vårt hovedfokus er belysning, men vi tilbyr også et spennende utvalg av andre interiørprodukter. Vi har over 50 års erfaring i bransjen, er i sterk vekst og utvikler oss kontinuerlig i tråd med markedet og våre kunders ønsker. Vi har som mål å være kundens førstevalg på belysning, og dette oppnår vi med å være best på lys.

Ønsker du lysrådgivning hjemme?

Synes du det er vanskelig å velge riktige lamper, eller synes du rett og slett at plasseringen og en god grunnplan er utfordrende? Da kan vil hjelpe deg. Vi i Lampehuset er brennende opptatt av at LYS SKAPER HJEM og er så heldige av å kunne tilby deg vårt helt eget Lyskonsulent-team.

Vi står klare til å bidra med gode belysningsplaner, konkrete valg av lamper og ikke minst valg av riktig lyspære slik at stemningen eller bruken blir helt riktig for akkurat deg. Våre lyskonsulenter har lang erfaring innen belysning og tilpasser seg dine behov. Gjelder det små eller store prosjekter, vi hjelper deg med alt! Ønsker du konsultasjon av en av våre lyskonsulenter? Les mer og book her: https://www.lampehuset.no/lysradgiving

Bestill Klikk & hent via vår nettbutikk lampehuset.no, og hent din ordre i butikk innen kort tid. Dette er både kjapt og enkelt! Butikken sender deg en sms så fort ordren kan hentes, ferdig pakket og ferdig betalt! Enklere blir det ikke.

Psst! Ordren holdes av i butikken i 5 dager.

KLIKK & HENT UNDER KORONA-NEDSTENGING

Lampehuset har Klikk & Hent: Du kan fortsatt hente din ordre i butikken selv om de er stengt for ordinær handel. Du blir varslet så fort ordren er klar til henting.

Live Shopping: Trenger du hjelp med lamper og interiør, men har ikke mulighet til å dra innom oss? Vi gir deg personlig service via telefon og via video på mobil. Du ser oss, men vi kommer ikke til å se deg. Vi er i butikken, slik at du kan hente dine favoritter og betale med VIPPS.

  • Klikk & hent
Kart

Beliggenhet

1. etasje, ny del

Våre tjenester

På nett

Aktuelle merkevarer