Bambus Sushi

Bambus Sushi søker manager

Er du klar for en spennende utfordring?

Bambus åpnet døren for første gang i 2001, og vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester nydelig og vakker mat fra Asia. Folk på farten trenger også god mat, og hos oss er den i tillegg av høy kvalitet. Du finner våre restauranter på syv ulike lokasjoner i Oslo og omegn. I tillegg til sushi serverer vi et mangfoldig utvalg av asiatiske retter fra Thailand, Kina, Vietnam og Japan. Våre restauranter tilbyr unike og moderne opplevelser fra det asiatiske kjøkken.

Vi søker nå ny Manager til Bambus Sushi på Strømmen.

Er du klar for en spennende utfordring? Som Manager på Bambus vil du ha ansvar for å lede og inspirere ditt team, løfte gjestopplevelsen til nye høyder og sikre lønnsom drift. Du vil sørge for å motivere, engasjere og lære opp dine medarbeidere til å yte eksepsjonell service for å skape et positivt kundeengasjement. Ansvaret for å fordele oppgaver og følge opp at disse blir gjort er ditt, og du har fullt personalansvar for ditt team. En stor del av arbeidsdagen vil også innebære du ta rollen som hovmester eller servitør/selger.

Hvorfor skal du velge Bambus?

Bambus er en restaurantkjede i stadig utvikling, og hos oss vil du jobbe med et godt etablert restaurantkonsept. Våre kokker og produktutviklere jobber hardt med å holde menyen spennende og oppdatert slik at vi alltid tilbyr noe for enhver smak. Du vil ha et stort ansvar for din restaurant, med Daglig Leder og ledergruppen som dine støttespillere. Bambus er en gründerdrevet bedrift og her får du mulighet til å påvirke både din restaurant, men også din karriereutvikling. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn.

Arbeidsoppgaver oppsummert

• Planlegge bemanningen, følge opp sykefravær og holde medarbeidersamtaler for å sørge for teamets trivsel og utvikling.

• Arrangere personalmøter for å skape felles engasjement rundt kampanjer, nye produkter og hva som skjer i bedriften generelt.

• Holde en høy standard i restauranten ved å sikre god kvalitet på mat og kundeservice som overgår gjestenes forventninger, og være en problemløser ved eventuelle klager.

• Etterlevelse av Bambus standarder, og løse driftsutfordringer.

• Sørge for HMS-etterlevelse, samt gjennomføre inspeksjoner og kvalitetskontroller for matkvalitet, service og renslighet.

• Arbeide for å oppnå og overgå budsjetterte salgs- og lønnsomhetsmål gjennom effektiv varehåndtering, god kontroll over utgifter og aktivt fokus på å øke inntekter og salg.

• Overordnet ansvar for at varebestilling, vareutveksling, lagerkontroll og varetelling blir utført iht. instrukser.

Hvem er du?

For oss i Bambus er det gjesteopplevelsen som står i fokus, så det er viktig at du har erfaring av servering og interesse for mat og vin. Vi ser helst at du har jobbet som Hovmester, restaurantsjef eller butikksjef og gjerne har erfaring innen matproduksjon. Alle tre rollene vi rekrutterer til innebærer at du vil lede et mangfoldig team og for å lykkes bør du kunne tilpasse din kommunikasjonsstil og ha forståelse for medarbeideres ulikheter. Du har en sterk motivasjon til å løfte din restaurant til suksess og med godt teamarbeid får du med deg dine kollegaer på laget. Du har sterke ledelsesferdigheter og ønsker å yte ditt beste for å oppnå mål. Kjennskap til svinnrapportering, og varebestilling er en fordel. Du behersker norsk og engelsk, og andre språk er et pluss.

For denne rekrutteringen samarbeider Bambus Sushi med Nigel Wright. Kontakt Tove Bruhn (tove.bruhn@nigelwright.com) for mer informasjon. Søk her: https://www.nigelwright.com/no/application/398843/manager

Om stillingen

Stillingstittel
Manager
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Tove Bruhn
E-post
tove.bruhn@nigelwright.com

Søk på stillingen