Meny
 

Specsavers søker medarbeider


Vi søker deg som brenner for en god kundeopplevelse

 

Specsavers Strømmen søker butikkmedarbeider/optikerassistent i heltidsstilling

Vi søker deg som er positiv og utadvendt, er initiativrik og har erfaring med god kundeservice.

Vi kan tilby en arbeidsdag med mange hyggelige kunder og gode kolleger i et energisk og engasjert arbeidsmiljø.

Vi tilbyr en unik mulighet i hos Specsavers Strømmen, hvor du som butikkmedarbeider/optikerassistent vil arbeide sammen med mange dyktige og engasjerende kolleger. Vi er et solid team som består av både optikerassistenter og optikere. Vi har det travelt og vi liker å ha det gøy sammen. Og, vi tar imot hver eneste kunde med personlig service og faglig kompetanse av høy kvalitet.

Arbeid innen mote og helse
Som optikerassistent vil du med din interesse for salg, mote og personlig fremtoning, hjelpe kundene med å velge den riktige løsningen innenfor et stort kvalitetsutvalg av innfatninger, glass og kontaktlinser. Med andre ord får du et stort ansvar for å skape verdi for våre kunder gjennom å løse deres individuelle behov og sikre en positiv kundeopplevelse.

Med ønske om personlig utvikling

  • ·Vi søker en medarbeider som har lyst til å utvikle seg sammen med oss.
  • ·Du har tidligere arbeidet i butikk eller med varehandel, gjerne innenfor optikk, men andre områder er også relevant.
  • ·Du er i stand til å gi kundene en god opplevelse og er god til å kommunisere med alle – alt fra fra små barn, unge til eldre.

Skap din egen suksess
Du vil få en grundig intern opplæring som inkluderer introduksjon til våre forskjellige produkter. Du vil kunne vedlikeholde og oppdatere din kunnskap og kompetanser gjennom deltakelse i våre kontinuerlige trenings- og etterutdanningsprogrammer i vårt eget interne treningsakademi. Sammen med deg tar vi ansvar for at du styrker ditt personlige og faglige nivå slik at du til enhver tid kan gi kundene en ekstraordinær god service og veiledning.

Om arbeidsgiveren

Specsavers Norway er en del av den internasjonale optikkjeden Specsavers Optical Group som ble etablert på Guernsey i 1984. I løpet av disse årene har Specsavers vokst til å bli verdens største privateide optikerkjede med 1.600 butikker i Europa, Australia og New Zealand. Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder med 78 butikker fordelt over hele Norge. Specsavers Strømmen ble startet 2012 og er allerede godt etablert og markedsleder i sitt område.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over og er nysgjerrig på Specsavers Strømmen? Da håper vi du sender oss en søknad vedlagt CV

 

Tiltredelse: Etter avtale

 

Vil du vite mer?
Dersom du lurer på noe kan du ringe Dan Lirhus Olsen på 99321979. Søknad og CV sendes til Dan Lirhus Olsen på e-post på dan.olsen@no.specsavers.com

Vi ser frem til å treffe deg!

Søknadsfrist: snarest