Bestill hele reisen på ett sted!

Rabiya Jalil, Selgerleder hos Ticket hjelper deg med å booke din drømmereise.
Cruise er svært populært og Ticket har et stort utvalg av cruisepakker.

Ticket på Strømmen Storsenter ordner hele reisen din fra A til Å. Her får du flyreiser, hotell, cruise, transport og utflukter i en pakkereise.

Ingenting er bedre enn å vite at du har forhåndsbetalt alt før du reiser på din drømmeferie. Ticket hjelper deg med å bestille hele reisen på ett sted, og det er ingen skjulte kostnader. Her er våre beste tips for planlegging av din neste drømmeferie for store og små!

Tips til barnefamilier

Vår anbefaling er All Inclusive ferie der du bor på ett flott resortanlegg i "syden". Du kan bare legge lommeboka i safen på hotellet og dra ned på beachbaren for å ta deg en god drink. Ingenting er bedre enn å ta seg en kald drikke mens man soler seg på stranda, eller om du er småsulten og henter deg en pizza eller små snacks uten å betale noe for det på plass. Det vanligste en barnefamilie opplever når de reiser med barn er hva skal barna spise. All Inclusive gjør at du kan ligge og sole deg ved bassengområdet eller stranda mens barna løper inn i snackbaren og henter seg alt fra pizza, brus til is. Har barna ferie så har de voksne også ferie.

Opplev verden med cruise

En annen reisemåte som har blitt veldig populært er cruise. Som aldri før reiser vi bare mer og mer på cruise. Der er utvalget stort, du har de vanlige cruisene i Middelhavet og Karibean men også for de som vil oppleve noe utenom det vanlige så har vi alt fra Panamakanalen til Antarktis. Det beste med cruise er at du slipper å pakke ut og inn for hvert av de forskjellige stedene du skal besøke. Du bor på samme lugar under oppholdet, men hver morgen så er du inne i ny havn/land alt ut ifra hvilken rute du velger. Her blir du til kveld og seiler videre til neste havn. Alle måltider er inkludert og det er veldig lett å gå gå litt opp i vekt med all den gode maten som man kan nyte ombord på cruiseskipene, men man skal ikke bekymre seg da det finnes mange bra treningsmuligheter ombord. Entertainment og show programmet er smekkfullt av Broadway show som er i verdensklasse. Man tenker kanskje ikke på at når man eksempel drar til London så betaler man fort 1000 lappen for å se på Broadway show. På cruise er dette inkludert i prisen.

Med cruise kan du oppleve Middelhavet og Kariben men også Panamakanalen til Antarktis.
Hos Ticket Strømmen får du hjelp til å bestille hele reisen fra A til Å.

Verdens vakreste kystreise langs Norskekysten

Ønsker du ikke å reise langt så har vi Havila med den fantastiske Norskekysten på menyen. Havila med verdens vakreste kystreise der du kan kombinere kulturreiser med vandreturer og naturopplevelser i fantastiske Norge. Man reiser med nye og moderne skip og maten ombord er i verdensklasse. Dette er den beste måten å oppleve det beste Norge har å by på. Havila Kystruten er ikke et typisk cruise, det er så mye mer. Reisen langs den historiske kystruten er en annerledes reise. Skipene, havnene, landskapet og historien som ligger bak er en unik, spesiell og autentisk opplevelse ulikt noe annet.

Kombiner storbyferie med Broadway show

Vi kan også hjelpe deg med å sette sammen en flott storbyreise hvor dere kan kombinere shopping, fotball og sightseeing. Eller kanskje Formel 1 er din interesse? Da vil vi anbefale en tur til Monza og noen dager i Milano for å se den vakre arkitekturen og nyte den gode maten som Italia er kjent for. Og skulle du ønske et Broadway show, ja da kan vi hjelpe med det. Det er noe spesielt å se de flotte showene og musikalene i byen som aldri sover.

Vår erfaring og kompetanse sikrer deg råd og hjelp når du skal bestille din neste ferie. Velkommen til en hyggelig ferieprat hos oss ved Ticket Strømmen!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00