Derfor er Strømmen Storsenter best på beauty

Butikken BliVakker
– Strømmen Storsenter er best på beauty, og nå har utvalget blitt enda bedre, sier stylist og influenser Ingrid Fagerli Edvinsen.
Butikken BliVakker
– Vi er superstolt over å ha fått Østlandets første BliVakker butikk, og gleder oss over å kunne tilby det største spekteret også innen beauty, sier markedssjef ved Strømmen Storsenter, Jannicke Bergmann.

Visste du at Strømmen Storsenter har et unikt utvalg skjønnhetsprodukter, større enn noe annet på Romerike?

– Det er hit jeg drar når jeg vil ha det største utvalget. Strømmen Storsenter er definitivt best på beauty, sier stylist og influenser Ingrid Fagerli Edvinsen.

– Den siste tiden har det skjedd store ting som har gjort Strømmen enda mer attraktiv for oss som er opptatt av skjønnhet og velvære. For eksempel etablerte BliVakker sin første butikk på Østlandet på senteret, omtrent samtidig som PINK og Beauty Studio 23 åpnet dørene. Alle superpopulære konsept som for alvor befester Storsenterets posisjon som suverent best på skjønnhet, sier influenseren.

Eksperthjelp og personlig service

– Her kommer man til et hus fullt av eksperter, hvor de virkelig kan faget sitt. Og med så mange ulike konsepter innenfor samme bransje, finner man alltid det man er på jakt etter, uansett alder og preferanser. Her er det alltid god hjelp å få, og ikke minst god og personlig service, sier Ingrid.

BliVakker kjenner du sikkert fra nett. Har du ennå ikke sjekket ut deres fysiske butikker, har du virkelig noe å glede deg til. Her snakker vi skjønnhetsunivers, med et imponerende utvalg av sminke, hudpleie, duft og hårprodukter fra et vell av kjente merker. Butikken på Strømmen åpnet i mai, og har blitt akkurat så bra som vi håpte – et skikkelig bucket list-sted for skjønnhetselskere.

Produkter BliVakker
Zainab fra Bli Vakker anbefaler Sunmuse Moisture Sunscreen fra Beplain (faktor 50), og hairmist og glow-solkrem (faktor 30) fra Coola. – Den gir kjempefin glød og kan også brukes under sminken.

Solkrem til håret

Og deres aller beste tips for sommeren?

– Beskytt huden med Sunmuse Moisture Sunscreen fra Beplain. Den har solfaktor 50, og er veldig lett for huden. Perfekt også under sminken, og for oss som ikke er så glad i fete solkremer. Og husk solkrem også til håret! Coola lager den beste hairmisten til hodebunn og hår, som beskytter uten å gjøre håret fett. Et must i strandbagen, sier Zainab på BliVakker.

Hun tipser også om glow-solkremen fra Coola, som gir en superfin glød og kan brukes under sminke.

Jente viser produkter hos PINK
– I koreansk hudpleie er man opptatt av forebygging, mens vestlig hudpleie ofte handler mer om å behandle problemområder, forteller Ella hos PINK. Hun anbefaler denne serien fra Isntree, basert på hyaluronsyre, som sørger for å tilføre huden rikelig med fukt. Water essence 319 kr og Toner Plus 289 kr, begge fra PINK.

Størst på K-beauty

Dere skulle sett køen da PINK åpnet dørene på Strømmen Storsenter i vår. Konseptet, som faktisk ble unnfanget her på Strømmen, er det første i sitt slag i Norge, og vi digger det.

– Hos PINK har vi det største utvalget av det vi kaller K-beauty, altså koreansk hudpleie, sminke og hårpleie. I motsetning til vestlig hudpleie, hvor fokus ofte er på problemområdene, og på å behandle ulike hudproblemer, er den koreanske tradisjonen opptatt av å pleie huden så godt at vi slipper at problemene oppstår. I tillegg er koreansk hudpleie basert på rene og naturlige ingredienser, sier Ella hos PINK.

Favoritt produkt
Solkremen Madagascar Centella fra Skin1004 passer alle hudtyper og tilfører massevis av fuktighet. 269 kr, PINK.

Fukt, fukt, fukt!

– Som denne serien fra Isntree, hvor hyaluronsyre er en ingrediens, som tilfører huden rikelig med fuktighet. Den sørger for for dyp hydrering og en hud i balanse. Formelen gir dyp fuktighet til huden, og den nødvendige pleien for å bekjempe tørr og dehydrert hud. Det er alltid viktig, og spesielt nå om sommeren, når man er mye i solen. Jeg klarer meg ikke uten Isntrees fuktighetskremer, toner og water essence, sier Ella.

I tillegg bruker hun høy solfaktor, alltid faktor 50 i ansiktet.

– Favoritten er Madagascar Centella fra Skin1004, som er superlett og funker fint under sminke, passer alle aldre og som også tilfører fuktighet.

Beauty studio 23 butikk
Beauty Studio 23 åpnet like før sommeren, og tilbyr behandlinger innenfor bryn, vipper, negler, spraytan, voksing, fotpleie og hudpleie.

Book behandling!

Kjenner du Beauty Studio 23? For et fantastisk konsept, som vi var så heldig å få til senteret vårt nå i vår! Her får du nemlig dekket alle dine skjønnhetsbehov, på ett og samme sted. Salongen tilbyr behandlinger innenfor bryn, vipper, negler, spraytan, voksing, fotpleie og hudpleie, og fører dessuten et eksklusivt produktsortiment, som Beauty Of Joseon, CosRX, Anua og Babor.

– Vi streber etter å skreddersy tjenestene våre for kundenes individuelle behov. Hos oss vil man alltid møte et nøye utvalgt team, hvor kvalitet er første prioritet. Alle våre ansatte er spesialiserte innenfor sine områder og har en bred erfaring, sier Thea på salongen.

Som gjerne deler sitt aller beste tips til sommergløden.

Produkter Beauty Studio
Beauty Studio 23: 20% på alt (også behandlinger) sommerkampanje Babor BB 429,- Honey glow crem 429,- Honey Serum 379,-

– Jeg går alltid for BB-kremen fra Babor, som både har litt farge og solfaktor 20. Det er en perfekte alt i ett-kremen for meg. For å få ekstra glød i huden i sommer, bruker jeg også Honey serum og Honey glow cream fra I’m from. De er lette og gode på huden, så man slipper bli klissete, og de har dessuten lysreflekterende pigmenter som gjør at du stråler litt ekstra, sier hun.

Ansatt viser produkter fra Fredrik & Louisa
Fredrik & Louisa feirer 40 år i år, og har et fantastisk utvalg, ikke minst innen duft, – Kom innom oss i sommer og test Creed Carmina. En helt unik parfyme som dufter amazing, sier Sindorela. Carmina 75ml 3105 kr. Hun anbefaler dessuten Kiehl’s solkrem (720 kr) og en god dagkrem fra Sensai til sommerhuden (2130 kr)

Best på duft

I tillegg til de mange spennende nykommerne, har vi heldigvis også gode, gamle travere på senteret. Fredrik & Louisa åpnet sitt første parfymeri i Oslo for 40 år siden, og har i dag mer enn 50 bu-tikker spredt over hele landet. Fredrik & Louisa på Strømmen Storsenter har et stort utvalg av makeup, hudpleie og parfymer fra anerkjente merker, og er kjent for å være spesielt gode på duft.

– Kom innom oss i sommer og test Creed Carmina, en helt unik parfyme, som ikke bare ser fantastisk ut, men som dufter helt amazing. Dette er en naturlig og helt spesiell duft som jeg bare ikke får nok av, sier Sindorela.

Hun tipser også gjerne om solkremen fra Kiehl’s, en ultralett og vannbasert krem med solfaktor 50.

– Denne er fantastisk! Og du kan bade med den så mye du vil. En klar favoritt hos meg i sommer, sier Sindorela.

Hudpleieprodukter
Freshe produkter som oser av sommer. Produktene fra Coola finner du på Signaturklinikken, som også tilbyr deilige behandlinger.

Signaturklinikken

Signaturklinikken har som ambisjon å være Norges ledende og mest innovative estetiske klinikk, og det nyter vi godt av her på senteret. Dette en en medisinsk hudklinikk med høy kompetanse, erfarne behandlere og sans for naturlige resultater.

Signaturklinikken, som ligger i andre etasje på senteret, har fulltidsansatte estetiske sykepleiere, samt estetisk lege tilstede alle dager, i tillegg til jobber hudpleiere med lang erfaring. Klinikken fører markedsledende og dokumenterte produkter og behandlinger, og tilbyr 3D-hudanalyse, medisinsk hudpleie, filler (kun original Restylane), behandling med toksin, laserbehandling, vipper og bryn.

Hudpleieprodukter
Tips til feriekofferten? Her finner du garantert noen nye favoritter for sommerhuden. Godsaker fra a-derma og Decubal får du på Boots, og Suntique og beplain selges på Vita

Tik Tok og negler

Du får selvfølgelig også hudpleie i våre 3 apotek, på Vita, The Body Shop, Kicks og selvfølgelig hos Rituals, som har en stor og flott konseptbutikk på Storsenteret.

Er det Tik Tok-trendene du er på jakt etter, er Normal stedet å starte, og dersom sommerneglene skal på plass har vi både Angel Nails Strømmen og Lakk Bar – i tillegg til at du kan fikse neglene på Beauty Studio 23.

Da vet du det. Ingen grunn til ikke å legge turen innom Strømmen Storsenter i sommer, med andre ord. Vi sees!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00