Dette skjer på Strømmen

Fasade til Bli vakker og Kid

Vi går en spennende vår i møte. Ikke bare får vi Østlandets første BliVakker i fysisk butikk, men flere av våre populære konsepter utvider og fornyer seg.

BliVakker

Du kjenner kanskje netthandel-butikken BliVakker.no? Norges største skjønnhetsbutikk på nett, som i 2023 (igjen!) ble kåret til Norges beste innen skjønnhet og helse. Nå kan du snart gå på oppdagelsesferd i BliVakker-universet, også i en fysisk butikk, her på Strømmen.

– Dette er utrolig moro, og en fantastisk anerkjennelse av oss som kjøpesenter. BliVakker er en av landets største og mest populære nettbutikker, med utspring i Kristiansand, og har hittil bare hatt fysisk butikk på Sørlandet. Nå tar de for første gang steget ut av hjembyen og etablerer en stor konseptbutikk her hos oss. Det er vi skikkelig stolte av, sier senterleder Per Kristian Trøen.

– Og det er vi også, sier Espen Wetrhus, direktør for butikkutvikling og kunderelasjoner i Brandsdal Group, som eier BliVakker.

varer Blivakker

400 kvadratmeter skjønnhet

– Vi har et mål å være på de største handlesentrene i Norge, og Strømmen Storsenter er et av de viktigste, både i omsetning og størrelse. Derfor er Strømmen et helt naturlig valg for oss, og noe vi har jobbet lenge for å få til, sier han.

– De fysiske butikkene spiller en viktig rolle i å styrke merkevaren vår, og butikken på Strømmen vil være med på å befeste BliVakkers posisjon på Østlandet. Til gjengjeld vil vi tilføre senteret noe unikt og spennende, som er mer enn «bare en butikk», forteller Wetrhus.

– Vi lager butikker som blir destinasjoner. «Bucket list»-steder, sånne man bare må stikke innom. Ikke fordi man nødvendigvis trenger noe, men for å få en opplevelse. BliVakker skal tilby noe mer enn varer i en hylle. Det skal være litt «high end», og noe man ikke får andre steder, lover han.

BliVakker åpner på Strømmen Storsenter 23.mai , og Wetrhus vil gjerne få holde kortene til brystet en stund til.

– Vi har jo lyst til å overraske litt, så jeg kan ikke fortelle alt. Men vi har fått store lokaler, på over 400 kvadratmeter, og holder på å utvikle et spennende konsept. Dere kan bare glede dere, sier direktøren entusiastisk.

Seng og sofa
Kid Interiør utvider sitt sortiment med et helt nytt møbelkonsept, forms+objects, og flytter til nye lokaler på storsenteret. Snart kan du ikke bare kjøpe sengetøyet, men også senga, på Kid!
Kidansatt
Kids designere har samarbeidet med ledende europeiske møbeleksperter om kolleksjonen, som kombinerer skandinavisk minimalisme og klassisk eleganse. Alt til fornuftige priser.

Ny og større Kid Interiør

En annen stor nyhet i vår, er at vi på Strømmen har åpnet Romerikes største og mest moderne Kid-butikk! Interiørbutikken utvides og forsterkes med masse plass til kjedens nye møbelkonsept. Da eierne av Anton Sport og Intersport-kjeden besluttet å legge ned Intersport-butikken, åpnet det seg en lenge etterlengtet mulighet for Kid Interiør. De er nå i full gang med å klargjøre for en av deres fem nye Extended-butikker, på drøye 900 kvadratmeter.

Extended-sortimentet består av møbler og tepper, i tillegg til nye varekategorier som kontor og oppbevaring, yoga og hjemmetrening, samt rengjøring. Mye nytt og spennende, altså, i tillegg til alt det vi allerede er vant til å finne hos Kid.

Da kjeden lanserte varegruppen «store møbler» i 2023, hadde de i løpet av kort tid solgt mer enn 1000 sofaer og like mange senger. Selskapet designer og utvikler alle produktene selv, i samarbeid med europeiske møbeleksperter, og har direkte levering fra møbelfabrikkene uten fordyrende mel-lomledd.

Kid Interiør sin nye butikk i ligger i nabolokalene til deres tidlige butikk, i tredje etasje.

Kappahl

Svensk suksesshistorie

Kappahl har pusset opp og overtatt lokalet etter La Fiesta, og fått mer boltreplass til sine kolleksjoner til dame og barn. Mye har skjedd siden Per-Olof Ahl åpnet kåpeforretning i Göteborg på 1950-tallet, og i dag er den svenske kjeden en av Nordens aller største, med hele 360 butikker. Kappahl lager prisgunstig mote, tilpasset et mangfold av mennesker og deres ulike hverdager. Mote til alle slags dager, rett og slett – og det liker vi! Kappahl-butikken ligger i andre etasje, ved inngangen over gangbroen fra det store utvendige parkeringshuset på Strømmen Stor-senter.

Bik BOK
Jentene på BikBok åpner ny butikk i nabolokalet til dagens BikBok, og er først ut med kjedens nye konsept. Sewit (t.v) og Trine, som var på jobb da fotografen var innom, lover at kundene har mye å glede seg til.

Bik Bok med nytt konsept

Ifølge de norske designerne bak Bik Bok er den typiske «Bik Bok-jenta» trendbevisst, leken, og inspirerende, med en personlig stil og sprudlende livsstil. Henne har vi mange av på Strømmen og Romerike, og nå kan de besøke landets trolig mest moderne Bik Bok, i nye lokaler, vegg-i-vegg med dagens plassering. Den populære butikken er helt ny og skikkelig fresh, og er først ut med Bik Boks nyeste konsept.

De store trendene hos Bik Bok fremover er tidløs estetikk, det de kaller «quiet luxury» og romantiske design. Nå skal basisplaggene få skinne, og de nøytrale nyansene tar over for knallfargene som dominerte i fjor. Men jeansen med lavt liv? De blir med oss videre…

Match
I løpet av våren finner du Match i nye lokaler på Strømmen Storsenter. – Vi gleder oss!, sier Match-jentene Roxana (t.v) og Vaneeza.

Ny Match

Match har overtatt lokalene etter Bik Bok Med seg på flyttelasset har de moteklær til alle livets anledninger. Kjeden, som er en av landets største innen mote, har fokus på gode kvaliteter og en klassisk stil, og lager tidløse plagg til både dame og herre. I tillegg til god kvalitet og verdi for pengene, er Match spesielt opptatt av å gi kundene en god og inspirerende handle-opplevelse. God veiledning er en selvfølge i deres butikker, og vi gleder oss til å bli ekspedert av den dyktige Match-gjengen i deres nye lokaler.

Levis

Levi’s i ny drakt

Levi’s går aldri av moten, og deres brandstore på Strømmen Storsenter har fått et betydelig ansiktsløft, i form av et nyoppusset og råflott lokale.

Enten du vil ha buksene høytsittende eller lave i livet, foretrekker rette bein, vide bein, korte eller lange, er dette butikken du skal begynne i. Nå skal jeansen helst være flared, eller ha vide bein hele veien. De må gjerne være metalliske, ha markerte sømmer, og både den mørkeblå og den kritthvite buksa troner høyt på listene denne sesongen.

Eller – velg den du selv liker best, forresten. Jeans blir aldri feil. Levi’s Store finner du i første etasje, ved siden av Burger King og H&M.

Jordbærpikene
Slik så det ut hos Jordbærpikene under oppussingen. Den populære møteplassen er nå blitt enda bedre. Ta handlepausen her med en god kopp kaffe og litt å bite i.

Jordbærpikene i ny drakt

Visste du at Jordbærpikene ble kåret til årets kjede innen butikk, servering og service i 2022, og har butikker på 44 kjøpesentre over hele landet? Og heldigvis også hos oss! Jordbærpikene på Strømmen fornyer seg nå i vinter, og går våren i møte i freshe omgivelser i andre etasje på storsenteret. Kafeen er en populær og hyggelig møteplass, hvor det er lett å senke skuldrene underveis i handleturen. Enten du har lyst på en god kopp kaffe, en hjemmelaget lunsj eller middag, kan du være sikker på at Jordbærpikene har lagt både kjærlighet og omsorg i bestillingen din. Friske råvarer i sesong er et viktig stikkord på dette kjøkkenet, og all mat lages fra bunnen av. Du får til og med oppskriften, om du spør.

McD
Marmar og resten av gjengen på MacDonalds på Strømmen utvider åpningstidene i vinter. Vel-kommen innom, enten du er skikkelig sulten eller bare har lyst på en snack.

Utvider åpningstidene

Fysen på en burger? Da kan du glede deg over at MacDonalds har utvidet åpningstidene sine på Strømmen Storsenter, og nå serverer alt fra rykende fersk kaffe og bakverk til burgere og salater fra klokken halv ti mandag til lørdag og helt frem til 23. Søndager åpner dørene 11 og stenger klokken 23. McDonalds finner du i første etasje.

Lucky bowl
Bowling1 har blitt Lucky Bowl, og byr på mye mer enn bowling. Hva med å teste digital dart? Su-pergøy, lover innehaver Munir, som gjerne utfordrer til en runde.

Lucky Bowl og digital dart

Bare de færreste handlesentre har egen bowling, men det har vi faktisk hatt i over 30 år på Strømmen Storsenter! Nå har Bowling1 i tredje etasje fått nye eiere, og blitt en del av kjeden Lucky Bowl.

Konseptet blir imidlertid det samme, bare enda litt bedre. I tillegg til bowling og biljard (hele ni bord), er dette nemlig en komplett sportsbar, med hele 50 TV-skjermer, 140 (!) kanaler, over 250 sitte-plasser, egen restaurant og bar. Finnes det noe bedre sted å plassere den halvdelen som ikke er så gira på handletur, egentlig?

Nå kan du i tillegg kan du prøve nyheten Lucky Dart, en ny og digital vri på den tradisjonelle darten, garantert fri for øyemål og krangling om poengene. Med moderne sporingsteknologi får du nemlig resultatet på skjermen øyeblikkelig – enten du vil eller ei.

Munir og gjengen på Lucky Bowl gleder seg til å ta imot familier, vennegjenger, arbeidskollegaer og andre som har lyst til å samles rundt en uhøytidelig konkurranse. Det er egne priser for familiebowling og ungdomsbowling, og som medlem får du enda gunstigere priser. Merk at det er 18-års aldersgrense etter klokken 21.

Andre butikker som har åpnet

Fast Candy

Fast Candy har åpnet på Strømmen Storsenter! Du finner de i lokalene rett ovenfor Baker Hansen.

Follestad Outlet

Velkommen opp i 3.etg for en god handel. Follestad Outlet ligger i Kid sine tidligere lokaler.

Butikker som åpner snart

Lexington Outlet

Åpner 26.april

Pink

Åpner 27.april ved siden av Ark.

Velkommen til en hyggelig handel hos Pink, vår K-beauty butikk. La deg bli fortryllet av magien til koreansk skjønnhet. De gleder seg til å hjelpe deg med å oppdage hemmelighetene bak den ikoniske K-beauty gløden!

Beauty Studio 23

Åpner 3.mai

Velkommen til Beauty Studio 23, den fremste destinasjonen for alle dine skjønnhetsbehov. De tilbyr behandlinger innenfor bryn, vipper, negler, spraytan, voksing, fotpleie og hudpleie sammen med et eksklusivt produktsortiment. De streber etter å skreddersy våre tjenester for dine individuelle behov. Hos Beauty Studio 23 vil du møte et nøye utvalgt team, hvor kvalitet er første prioritet. De ansatte er spesialiserte innenfor sine områder og har en bred erfaring.​

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 12:00 - 23:00