Nordiske tendenser hos Ny og Ne

Moteklær
Moteklær
Damene hos Ny & Ne er svært stilbevisste og liker å kle seg klassisk, røft og funksjonelt.
Moteklær
Moteklær
Moteklær
Blå- og beigetoner tar våren med storm, i tillegg til cargobuksa med lommer på siden.
Moteklær
Birgit holder frem ett av vårens sneakers, mens Torill forteller at cowboybootsene også gjør sitt inntog dette året.
Moteklær
Moteklær
Moteklær
Denne sorte jakken fra Line of Oslo i alpakka, ull og polyamid er Torills siste kjøp.
Moteklær
Sneakers i vårfargene beige og blått er Birgits siste kjøp en favoritt for føttene gjennom en lang arbeidsdag.
Moteklær
Oversized blazere og dressbukser fortsetter denne sesongen, som denne dressen fra Line of Oslo.

Naturmaterialer, opphav og produksjonsgang er blant spørsmålene butikken får. Ny & Ne er tett på designerne, gjør innkjøpene selv og kjenner merkevarene godt.

Hvordan beskriver dere stilen deres?

Vi har innsett at vi er ganske like i stilen, vi som jobber her. Den er gjerne klassisk og røff, og vi liker å kle oss funksjonelt og praktisk fremfor veldig pyntet. Det kan bety en tøff jeans, en skjorte og en dressjakke over, med noen kule boots eller sneakers til.

Hvilke trender ser dere i 2020?

Farger, blant annet! Det kommer mange fine klær i blåtoner, rosa, beige og grønntoner. Grønnfargen er gjerne safarigrønn, som vi blant annet ser på cargobukser. Ja, cargobukser får vi inn mye av, den er enda kulere i år enn i fjor. Den litt maskuline stilen i form av dresser og oversized bukser og blazere fortsetter, sammen med skinnjakken. I tillegg er vi stadig mer opptatt av naturmaterialer, noe som har gjort lin til et populært materiale. Her trives vi godt i linskjorter og linkjoler.

Sneakers-trenden fortsetter, en ganske behagelig skomote i våre øyne, og vi ser grove joggesko og sneakers fra blant annet Nude of Scandinavia, i ulike farger. En annen skotrend er cowboybootsene, som fungerer både til skjørt, kjoler og bukser – gjerne med jeansen innenfor skoene! Det siste som er verdt å nevne er kundenes økende engasjement rundt klærnes opphav og hvilken produksjonsgang plaggene har. Fordi vi er tett på designerne, gjør innkjøpene selv og har mange nordiske merkevarer, kan vi alltid svare på hvordan klærne hos oss produseres.

Hvilket tips har dere til de som vil finne sin stil?

Det første vi gjerne spør kundene våre om er hva de har fra før av og hva de ønsker seg. Det er verdt å tenke over når man ønsker å fornye garderoben. Basisplagg som er fine å ha i skapet, og som du kan mikse på tvers av hverandre, er skinnjakke, olajakke, skjorter og jeans. Disse plaggene kan bygge på hverandre. I tillegg kan du gjerne velge å ha mer fargerike bluser og T-skjorter som kan byttes ut oftere og som fungerer til de andre klærne i basisgarderoben. Et godt jeans-tips er å finne deg noen favoritter! Finner du en jeans som virkelig funker, kan du heller kjøpe flere vasker av den slik at du har den i ulike versjoner.

Hva var deres siste kjøp?

Torill: Jakken som jeg har på meg, fra Line of Oslo. Den er laget i en deilig blanding av alpakka, ull og polyamid.

Birgit: Disse sneakersene fra Nude of Scandinavia. Jeg har lenge hatt lyst på nye, kule sko som er gode å gå i og som kan brukes hele dagen på jobb, uten å få gnagsår. Disse lever opp til forventningene!

Hva er deres neste kjøp?

Birgit: Det blir nok en hvit oversized blazer, enten med matchende bukser til eller med noen slitte jeans og kule boots til. Denne dressen er fra Line of Oslo.

Torill: Vide jeans fra Please. De er klassiske, røffe og passer godt til både bluser, gensere og skinnjakker. Tilbehøret er viktig og her ville jeg valgt både smykker og et belte til

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00