Slik kan du sminke øynene til fest

Øyne som blir sminket
Øyne som blir sminket
Øyne som blir sminket
Øyne som blir sminket
Øyne som blir sminket
Øyne som blir sminket

Det ser vanskelig ut, men det er mindre komplisert enn man skulle tro. Regine hos Fredrik & Louisa viser oss festens øyesminke steg for steg.

I nyoppussede lokaler hos Fredrik & Louisa på Strømmen Storsenter, kan de ansatte by på inspirasjon og gode sminketips hvis du legger turen innom! Årets store julebordsesong nærmer seg, og det frister mange til å style seg opp litt ekstra. Vi spurte Regine hos Fredrik & Louisa på Strømmen hvordan hun ville sminket oss til julebordet, og hun viser oss en lekker øyesminke – trinn for trinn:

– Det første jeg gjør er å legge en base på øyelokket for at øyeskyggen skal holde seg bedre og ikke flyte utover. Så legger jeg en lys skygge over. Kjøper du en fargepalett følger det gjerne alltid med en lys skygge du kan bruke her.

Når den lyse basen er lagt, følger neste fargenyanse.

– Her legger jeg en mørk rødtone som jeg fører på globallinjen. Hvis du vil jukse deg til en større globallinje kan du tydeliggjøre denne med en pensel og legge fargen rett på globallinjen når øyet ser direkte mot speilet.

– Nå legges den sorte skyggen over hele globallinjen og over deler av øyelokket, som en V-form. Jeg bruker en dobbeltsidig kost fra Chanel som gjør prosessen litt enklere, forklarer Regine.

– Neste steg er å legge litt brun skygge innerst på lokket mot øyekroken. Deretter legger jeg litt glitterskygge på samme sted og påfører dette utover lokket.– Som eyeliner påfører jeg sort øyeskygge på penselen og sprayer denne med en fix makeup-spray. Penselen fører jeg langs vippekanten, i en tynn strek, som skal bidra til at vippene ser større og fyldigere ut.– Til slutt bruker jeg en primer på vippene for beskyttelse og fylde, før jeg legger maskara. Leppene lar jeg forbli lyse og duse, fordi øyesminken er såpass kraftig at disse to ikke bør konkurrere om oppmerksomheten, men heller fremheve hverandre!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00