Slik organiserer hun seg til et smartere hjem

Oppbevaringsesker
Oppbevaringsesker
Du vil oppleve en mild tempovekskling når du spaserer inn i butikkens siste avdeling på Clas Ohlson på Strømmen Storsenter. Her er det lett å finne inspirasjon til et ryddigere hjem.
Oppbevaringsesker
Gjennomsiktige bokser til badet gjør det enklere å finne frem om morgenen. Boksene og bambuslokkene kan kjøpes hver for seg, noe som gir fleksible løsninger.
Oppbevaringsesker
Fleksible Inifinity-kurver fra Clas Ohlson kan brukes med og uten hjul og fungerer i mange ulike rom, enten det er barnerommet, bod, kjøkkenet, badet, kontoret eller soverommet som trenger en smart oppbevaringsløsning.
Oppbevaringsesker
Utvendige mål på oppbevaringsbokser er tydelig merket på hyllene, slik at det er enkelt å finne riktig størrelse om du har tatt mål på forhånd.
Oppbevaringsesker
Oppbevaringsesker
Smarte sorteringsbokser gjør kildesorteringen enklere, enten de får plass på kjøkkenet, i et matskap, i en bod eller andre steder.
Oppbevaringsesker
Klistremerker kan kjøpes i ulike varianter og klistres på et stort utvalg oppbevaringsbokser. Slik kan barna lage egne systemer for lekene, som byggeklosser, lego og bamser.
Oppbevaringsesker
Kjøleskapsrydding er den siste store ryddetrenden, noe som reduserer matsvinn og gir deg bedre oversikt over hva du har i kjøleskapet. Disse boksene går unna som varmt hvetebrød, forteller Carina.

Gjennomsiktige plastbokser, smarte sorteringsløsninger og en tube superlim er noe av det du finner i Carinas leilighet på 45 kvadratmeter.

Slik kan hun blant annet begrense eget matsvinn, fikse ødelagte ting og finne absolutt alt hun leter etter. Dette er Carina beste tips!

Carina, 32 år. Jobber hos Clas Ohlson.

Hva er det beste med å jobbe hos Clas Ohlson?

Menneskene og dit vi er på vei! Vi har hatt en utrolig vekst de siste årene og gjennomgått store endringer siden jeg begynte som 17-åring for 14 år siden. Siden den gang har jeg utdannet meg som interiørdesigner og får stadig utfolde meg mer kreativt ettersom vi styrker oss på interiør.

Rydding, organisering og system har blitt mer trendy de siste årene. Hvorfor det, tror du?

Orden i hjemmet har flere fordeler. Blant annet har vi blitt mer opptatt av bærekraft og ønsker å gjenvinne, gjenbruke og resirkulere. Smarte kildesorteringsløsninger selger vi mye av. Den siste «ryddetrenden» gjelder kjøleskapet vårt – noe som gir deg mer oversikt over innholdet og bidrar til mindre matsvinn. For det beste med et organisert hjem er jo at du får en bedre oversikt over hva du allerede har og hva du kan fikse. Vi blir stadig flinkere til å fikse, sy, reparere, male, lime og å gjøre om. Jeg mener alle bør ha et superlim i huset, jeg har fikset så mye ved hjelp av superlim! Og så føles det godt å ha systemer og en fast plass til alt vi eier – det rydder opp både mentalt og fysisk. Før organiserte vi gjerne rom for rom, eller var mest opptatt av orden i kjellere og boder. Nå ønsker vi system på tvers av alle rom og rydder oftere enn før, som på badet, kjøkkenet og i garderobeskapet.

Hvilke smarte systemer ser du hos Clas Ohlson denne våren?

Det er mye og etterspørselen blir stadig større. Clas Ohlson tilpasser seg forbrukerne og ønsket om større bærekraft som kommer fra kundene. Et eksempel på det er at plastlekene i barneavdelingen erstattes til fordel for treleker. Det er kjempepopulært!

Ser vi på systemer og smarte oppbevaringsløsninger, kommer vi ikke unna gjennomsiktige plastkasser – for disse gjør hverdagen langt enklere og holder mye lengre enn slitte pappesker hvor innholdet ofte utsettes for fukt i boder og kjellere. I tillegg er plastkassene mer effektive mot skadedyr enn tre og papp, som fort blir populære matkilder. Med gjennomsiktige plastkasser ser du til enhver tid hva du har lagret, slik at du holder oversikt over hvor det er og hva du har. De kommer i så mange ulike størrelser at det finnes en boks for alt og til alle typer hyller, enten du skal romme mye eller lite.

Vi får stadig smartere og finere løsninger for gjenvinning og resirkulering og opplever større pågang på dette fra kundene. Disse boksene kommer i flere ulike størrelser, med tydelige symboler og ser såpass fine ut at de kan stå fremme. Den lille er perfekt å ha batterier eller lyspærer i.

Vi ser også smarte oppbevaringsmøbler, som både har oppbevaring og fungerer som et møbel. Og vi ser lekne løsninger til barnerommet, hvor barna kan klistre på klistremerker som illustrerer lego, tøybamser og andre leker. Det kan være fint å lære barna fra tidlig alder at hvis alt har sin plass, er det enklere både å rydde og å finne igjen lekene de leter etter.

Hva er ditt beste tips til de som vil komme i gang med ryddingen og lage systemer?

Start rom for rom, slik at du får full oversikt over det du har. Starter du med alle rommene samtidig kan det fort bli kaos og litt overveldende. Gi alt en plass og tenk på hva du har, hva du trenger, hva du ikke trenger og hva du kan gjenbruke. Til og med i roteskuffen kan du sørge for system, hvis du bruker bokser til ulike ting som batterier og kulepenner. Skal du gå til innkjøp av bokser og oppbevaringssystemer er det dessuten fint å ha en plan på forhånd. I hyllene våre finner du detaljert informasjon om både bredde, høyde og dybde, slik at du fort ser om boksene får plass hos deg hvis du vet størrelsen. Slik utnytter du plassen bedre og gjør smarte kjøp.

Hva er ditt siste kjøp?

Jeg har kastet meg over kjøleskapet og kjøpt inn smart-store-bokser og smarte holdere, som vinholder og eggeholder. Det er helt genialt og har gitt meg en skikkelig aha-opplevelse! Nå ser jeg alt som er i kjøleskapet, som grønnsaker og særlig pålegg, og får mye mindre matsvinn. Det er også mye hyggeligere å sette frem boksene ved frokostbordet nå enn å ha frem all emballasjen. I tillegg kan de stables på smarte måter, slik at jeg utnytter plassen best mulig.

Hva blir ditt neste kjøp?

Det blir nok disse fine resirkuleringsboksene som jeg virkelig har fått sansen for. Jeg bor selv i en 45-kvadratsleilighet og ønsker å ha noe som kan stå fremme uten å være sjenerende for leiligheten. Disse blir kronen på verket og gjør det enda enklere å sortere glass, metall og alt annet!

Oppbevaringsesker
Oppbevaringsesker

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00