Stilsikker duo

Smilende mann og dame
Moteklær
Moteklær

Mori og Andreas hos Follestad har flere favoritter i garderoben og inspireres gjerne av trender. De utfordrer oss til å gå ut av komfortsonen.

Mori, 32 år. Jobber hos Follestad.

Hvordan beskriver du stilen din?

Jeg liker å beskrive stilen min som klassisk og trendy. Samtidig er den varierende og jeg velger farger etter humøret. I dag har jeg på meg en Replay jeans, en One&Other silkeskjorte og en Polo Ralph Lauren blazer.

Hvilke trender tror du på nå?

Høsten har masse fint! Strikk er veldig populært, noe blant annet Arnie Says er kjent for. De lager nydelige gensere i ulike ullkvaliteter. Nytt i høst er at vi gjerne kler oss i chunky strikk som er mer grovstrikket. Senneps-fargen fortsetter denne vinteren, men i år ser vi mer rusttoner og andre gultoner. Cord er en sterk trend og et materiale jeg har veldig tro på, vi ser den på alt fra skjørt, bluser og bukser. Og så er jeg fan av pologenseren. En i sort merinoull kan brukes under kjolen, genseren eller blazeren og er et fint plagg for å bygge en garderobe.

Hva er dine tips til de som vil finne sin stil?

Kommer det en kunde hit som ønsker hjelp med egen stil vil jeg alltid anbefale å fokusere på basisgarderoben først. Som T-skjorter, bukser og skjorter, som krydres med ulike trendplagg.

Hva er ditt siste kjøp?

Denne chunky strikkegenseren fra ByTimo. Den oser av høst og er enkel å slenge på seg, sammen med en cordbukse og en hvit silkebluse under.

Moteklær