Stilsikker duo

Smilende mann og dame
Moteklær
Moteklær

Mori og Andreas hos Follestad har flere favoritter i garderoben og inspireres gjerne av trender. De utfordrer oss til å gå ut av komfortsonen.

Mori, 32 år. Jobber hos Follestad.

Hvordan beskriver du stilen din?

Jeg liker å beskrive stilen min som klassisk og trendy. Samtidig er den varierende og jeg velger farger etter humøret. I dag har jeg på meg en Replay jeans, en One&Other silkeskjorte og en Polo Ralph Lauren blazer.

Hvilke trender tror du på nå?

Høsten har masse fint! Strikk er veldig populært, noe blant annet Arnie Says er kjent for. De lager nydelige gensere i ulike ullkvaliteter. Nytt i høst er at vi gjerne kler oss i chunky strikk som er mer grovstrikket. Senneps-fargen fortsetter denne vinteren, men i år ser vi mer rusttoner og andre gultoner. Cord er en sterk trend og et materiale jeg har veldig tro på, vi ser den på alt fra skjørt, bluser og bukser. Og så er jeg fan av pologenseren. En i sort merinoull kan brukes under kjolen, genseren eller blazeren og er et fint plagg for å bygge en garderobe.

Hva er dine tips til de som vil finne sin stil?

Kommer det en kunde hit som ønsker hjelp med egen stil vil jeg alltid anbefale å fokusere på basisgarderoben først. Som T-skjorter, bukser og skjorter, som krydres med ulike trendplagg.

Hva er ditt siste kjøp?

Denne chunky strikkegenseren fra ByTimo. Den oser av høst og er enkel å slenge på seg, sammen med en cordbukse og en hvit silkebluse under.

Moteklær
Moteklær
Moteklær
Moteklær
Mann som holder veske
Moteklær
Mann som holder moteklær

Hva blir ditt neste kjøp?

En ny ytterjakke fra Moncler, ett av favorittmerkene mine nå for tiden. Den skiller seg ut og er annerledes, og så er det ingen tvil om at Moncler er hipt om dagen.

Andreas, 26 år. Jobber hos Follestad.

Hvordan beskriver du stilen din?

Jeg kler meg forskjellig fra dag til dag, men liker å ha en egen stil og å kle meg komfortabelt. Fordi vi fører dresser kunne det vært et naturlig valg å bruke det på jobb, men jeg liker det litt mer casual. Det er dessuten fint å møte kundene i klær som ligner mer klærne de kommer i når de handler hos oss. Favoritten er jeans, men jeg trives også i chinos og dressbukser som jeg styler med ulike skjorter.

Hvilke trender tror du på nå?

Skal du kle deg for en fin anledning er det lov å utfordre den sorte eller blå dressen. Hvorfor ikke velge en grønn blazer med en brun dressbukse? Det er også trendy med struktur i blazeren, gjerne i materialer som flanell, cordfløyel eller speilfløyel. Vi ser et spenstigere materialvalg denne julen, i kombinasjon med mønstrete skjorter under dressen. Mønster og print er fortsatt en del av kolleksjonene, både til fest og til hverdags, som store print på gensere og T-skjorter. Av farger ser vi jordfarger og klær i burgunder, både på dresser, skjorter og bukser. Burgunder er stilig å kombinere med blått og skiller seg ut.

Hva er dine tips til de som vil finne sin stil?

Det aller viktigste er selvsagt at kundene skal føle seg komfortable i klærne de går i, og da gjelder det å prøve dem. Vi menn liker ofte sort og blått, men hvorfor ikke utfordre deg på en ny farge? En grønn bukse er like enkel å kombinere med andre klær som en blå eller sort bukse. Et godt tips er å prøve hele antrekk og å være åpen for å gå ut av komfortsonen.

Hva er ditt siste kjøp?

Denne Swims PC-vesken som er robust og tåler vær og vind, samtidig som den er stilig. Perfekt til og fra jobb.

Hva blir ditt neste kjøp?

Et par chinos – det får jeg aldri nok av! Chinos er pene bukser, samtidig som de funker til sneakers i. Det blir stadig mer stretch også for oss herrene, med stretch både i chinos, i dressbukser og i dressjakken!