Turekspertens tips til turgarderobe

Dame som viser fram jakke
Folk på tur

Frihetsfølelsen er komplett når det vakre naturlandskapet åpenbarer seg for turgåeren Berit, noe som gjør at hun tilbringer store deler av fritiden i fjellet.

Besøker du Norrøna skal du derfor ikke se bort i fra at du får et turtips eller to med på kjøpet, Berit, 38 år.

Hva er det beste med jobben din i Norrøna?

Det å gå i fjellet er en deilig følelse av frihet, fordi jeg kan velge akkurat hvor jeg vil gå til enhver tid. Det er en kanskje en klisje, men jeg elsker å bare eksistere og å være i ett med naturen. Denne friluftsinteressen deler jeg med alle mine kollegaer i Norrøna og det er veldig fint å få jobbe her og med noe man er så genuint interessert i. Vi blir dessuten litt kjent med kundene våre og får en god relasjon fordi vi deler felles interesser og erfaringer, som gode turtips! Og så oppdateres vi jevnlig på det siste innen utstyr når vi jobber i en butikk som Norrøna. Vi som jobber her er friluftsmennesker som bruker klærne vi selger aktivt, noe som gjør at vi opparbeider oss førstehåndskunnskap som kommer kundene til gode.

Hvilke klær trives du best i når du er på tur?

Det avhenger av tur, vær og sesong, men fellesnevnere er klær som er gode å bevege seg i, funksjonelle og pustende. Mitt absolutte favorittplagg og det jeg bruker aller mest gjennom året, er Lyngen Alpha90-vesten. Den er superallsidig og brukes både som ytter- eller innerlag, alle fire sesonger. Vesten har et fôr som varmer, men som også ventilerer svært godt, samtidig som den beskytter mot vind. Jeg er også veldig glad i våre gode basisplagg som kombinerer det beste fra to verdener: syntet og ull. Det tørker fort når det er vått, samtidig som det varmer

Folk på tur
Berit hos Norrøna er i fjellet så ofte hun kan og elsker friheten naturen har å by på.