7 raske spørsmål med makeup artisten

Modell blir sminket

Torunn Raunedokken har jobbet som makeup artist og hårstylist de siste 14 årene. Her deler hun sine beste skjønnhetstips som du kan ta med deg inn i høsten!

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet gjenspeiler seg både innenfra og utenfra, og for meg handler skjønnhet om å føle seg vel. Føler du deg vel på innsiden, så gjenspeiles dette også på utsiden - og da utstråler du skjønnhet.

Hvilke to sminkeprodukter er dine favoritter – og hvorfor?

– Min første favoritt er Ole Henriksen sin Trut Banana Face Primer. Den fukter huden, gir masse glød og er et nydelig underlag for sminken. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Transparent er en must have. Den former brynene uten å bli stiv, og holder seg fin hele dagen.

Laila blir sminket
Torunn legger sminke på Laila, en av våre Strømmen-ansatte, til årets høstkampanje.
Mote
Mote bilde
Torunns beste tips er å tilføre masse fukt til huden i hudpleierutinene dine. Her har hun sminket Strømmen-ansatt og modell i årets høstkampanje Selme.

Hvilke sminketrend kommer vi til å se mye av denne høsten?

– Eyeliner er ikke noe nytt, men denne høsten kommer vi til å se at eyelineren har fått en liten oppgradering. Både catwalken og Instagram har allerede vært fullspekket av den doble eyelineren, enten svart eller fargerik med pasteller som dominerer “fargekartet”. 2022 er også året for gyldne, varme toner, og da gjerne bruntoner. Det er mye kobber og luksuriøse, rike brunfarger. Så dette kommer vi nok også til å se mye mer av denne høsten!

Og hvilke hårtrender kommer vi til å se denne høsten da?

– Den korte messy boben! Boben er alltid i trendbildet i en eller annen variant. Nå ser vi at det er bob som stopper ved kjeven som gjelder. Denne boben kan være klippet opp og teksturert på en måte som ikke synes. Det gjør at det er enklere å få bevegelse i frisyren og samtidig fremstår uttrykket som hel lengde.

Hvilket sminkeprodukt bør man alltid ha i vesken/toalettmappen?

– En cream blush! Den kan brukes både som rouge, du kan dytte litt av den på øyelokket for en kjapp øyeskygge, eller bare bruke den på leppene. Det er et produkt som kan brukes til flere områder - en must have!

Hva er dine beste tips for å unngå tørr og «blass» høsthud?

– Hudpleie, hudpleie, hudpleie. Bruk fuktighetskremer, og fuktighetsmasker gjennom hele året, og for all del glem ikke solfaktor i ansiktet! Solfaktor bør du bruke året rundt. Mitt beste sminketips er å tilføre masse fukt til huden før du begynner med makeupen. Da vil den sitte bedre og du får et jevnere resultat.

Og hva er dine beste tips for å opprettholde et sunt og mykt hår gjennom høstmånedene?

– Pass på å jevnlig kure håret gjennom hele året. Det er alfa omega for et sunt hår. Fuktighetsgivende leave in produkter er også viktig. Husk å alltid gre håret før du dusjer. Hvis du grer håret mens det er vått vil det gir mer slitasje.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00