Nisjebutikken Brando åpner endelig dørene

Grønnbluse henger på stativ
Diverse interiør på hylle
Øredobber i grønn eske
Joggebukse på stativ
Ansatte i butikken Brando
Salgs- og markedsdirektør Pål Erik og butikkleder Amanda er begge trøndere og spente på mottagelsen av Brando på Østlandet.

Den nylig tilflyttede trønderen Amanda byr på en kundeopplevelse utenom det vanlige, når hun åpner dørene til mote- og livsstilsbutikken Brando.

Den unike nisjebutikken eksisterer foreløpig bare i Kristiansund og Trondheim – og nå står Strømmen for tur. Det betyr et unikt tilbud til senterets kunder, med mote- og livsstilsprodukter for både ham og henne. Butikken byr først og fremst på trendy klær for dame og herre, men også silkeblomster, tvinnede kronelys, lysestaker og bøker – for å nevne noe. Butikkleder Amanda håper først og fremst at kundene skal trives når de besøker butikken.

– Vi håper folk liker stemningen her og ønsker å bruke tid i butikken. Aller helst vil vi at folk skal føle seg litt som hjemme, sier Amanda vennlig.
Klær på henger
Grønn bluse med glitrende knapper
Mote bøker i bokhylle

Du trenger ikke gå mange skritt inn dørene hos Brando for å forstå hva hun mener. En inspirerende oase møter deg i det som nesten blir et lite pusterom blant senterets mange butikker. Og tid ønsker du fort mer av, når du oppdager alt det er å utforske innen klær. Brando fører en rekke kjente merker for dame og herre, som Just Female, Resume CPH, H2O, Clean Cut Copenhagen, Why7, Cras, Matinique, Object, Vila, Urban Pioneers og Selected Femme og Homme.

– Ja, og selvsagt Go Lightly, et trøndermerke vi er veldig stolte av å ha inne, skyter trønderen inn.

For Brando er opprinnelig en trønderbedrift og Amanda åpnet i sin tid butikken i Trondheim, med stor suksess. I august pakket hun kofferten og flyttet sørover, etter å ha bodd mesteparten av sitt liv i Trondheim. Flere av de ansatte har flyttet med for å jobbe hos Brando på Strømmen Storsenter.

– Vi har hørt så mye bra om storsenteret, de som jobber her og kundene, forteller Amanda. – Jeg merker allerede at det er flere folk i gangene her og mer liv enn i de sentrene hvor jeg tidligere har jobbet eller vært på.

Som ansvarlig innkjøper, har hun et stort ønske om å bli kjent med kundene og deres behov.

– Vi lever jo av kundenes tilbakemeldinger og hører gjerne hva de kunne tenke seg av merker og varer hos oss, avslutter Amanda.

fargerike stearinlys
Lysestaker med rosa lys

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00