På tide å bytte ut sommerblomstene?

Hos Mester Grønn bugner det av flotte høstblomster og planter som gir farge og nytt liv til uteplassen.

Nå som sommerblomstene synger på siste verset, er det på tide å friske opp i potter og bed med vakre høstblomster. Det finnes utrolig mange flotte sorter til bruk ute denne sesongen. Mange av blomstene vil klare seg helt til frosten kommer, og kan også ha prydverdi gjennom vinteren.

Høstens favorittblomster

Lyngvariantene Erica og Calluna er to populære høstplanter. Erica er intens og kraftig i fargen, men kun ettårig. Calluna er flerårig og prydverdien er ekstra stor da blomstene sitter på gjennom vinteren. Lyng finnes i mange nye spennende sorter og farger, både rosa, grønt og hvitt og i flotte kombinasjoner.

Fyldige Frilandskrysantemum, Pernettia med sine vakre bær i rosa og hvitt, Hebe med sine flotte blålilla blomster og fargesprakende Asters, er alle flotte blikkfang i høstens utepotter.

Sammen med de blomstrende plantene kan det være fint med noen grønne eller sølvfargede planter som sølvkrans, Muhelenbechia, Dichondra ‘Silver Falls’ og Calocephalus. Ulike sorter prydgress er veldig dekorative, og pyntekål er lekker med sine spennende bladformer. Lave nattetemperaturer gir pyntekålen den vakre fargeutviklingen, og den blir bare finere og finere utover høsten.

Sett gjerne sammen ulike sorter for et spennende uttrykk, eller kjøp en ferdig utegruppe som bare kan settes rett på trappen.

Trenger du mer inspirasjon eller tips og råd om høstens blomster og planter, så ta turen innom Mester Grønn.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00