Stilig høstmote for gutta

Kollasj av herreklær, skjorte, lue, belte og frakk
1. Skjortejakke fra These Glory Days hos Volt Fashion, kr 999 // 2. Skinnbelte fra Cubus, kr 199 // 3. Lue fra Lexington, kr 595 // 4. Chinos fra NN07 hos Høyer, kr 1399 // 5. Ullfrakk fra Jack & Jones, kr 1299
Kollasj av herreklær, hansker, skjorte, skjerf og genser
1. Skjorte fra Dressmann, kr 399 // 2. Skinnhansker fra Hestra hos Volt Fashion, kr 749 // 3. Rutete blazer fra Morris Stockholm hos Follestad, kr 3799 // 4. Skjerf fra Mario Conti hos VIC, kr 599 // 5. Turtleneck fra Oscar Jacobson hos Follestad, kr 1299
Kollasj av skjorte, skjerf, caps, boots og solbriller
1. Rutete skjerf fra HM, kr 99 // 2. Caps i ull fra Varsity hos Follestad, kr 850 // 3. Boots fra Rieker hos Skoringen, kr 1149 // 4. Solbriller fra Björn Borg, kr 799 // 5. Rutete skjorte fra HM, kr 279

Gå høsten i møte iført en mørk fargepalett. Her er femten brune høstplagg som tilfører det lille ekstra.

Brune toner passer utmerket til andre mørke farger, for eksempel militærgrønt og mørkeblått, og det gir dybde til en svart base.

Alt i alt, det er ingen grunn til å ikke introdusere brunt til garderoben!

Stilfull klassiker

Høsten er den perfekte tid for ruter. Det klassiske mønsteret er en gjenganger sesong etter sesong, så du trår aldri feil ved å investere i et eller flere ruteplagg. Et rutete skjerf er et must i garderoben, det samme er en rutete skjorte.

Understrek det klassiske ved å slenge en genser over skuldrene, et pent og enkelt styling-triks. Den rutete blazeren er flott til en look med brun skjorte og bukse, resultatet gir en perfekt høststil.

Blått og brunt

Chinos styles fint til for eksempel en grå college-genser, mens et godt skinnbelte er en essensiell del av guttas garderobe.

En mørkebrun skjorte med hvite knapper er den gylne middelvei mellom avslappet og en mer kledd og formell stil. Denne skjorta kan du for eksempel style til mørke jeans, for brunt til blå denim er en nydelig kombinasjon. Rund av looken med et par grove boots.

Tid for polo

Dersom du ikke er venn med pologenseren/turtlenecken/høyhalseren (kjært barn har mange navn) er dette tiden for å bli det!

Turtlenecken er god og varm, og finnes i en mengde varianter; chunky strikk, bomull eller tynn merino. Uttrykket endrer seg ut fra hvilken du går for. En chunky turtleneck til jeans er en klassisk stylingvri, mens en variant i merinoull funker både under blazer og alene. En oversized turtleneck i bomull er kul til chinos.

Helt ytterst

Genseren med høy hals er også rå til en av sesongens store trender – skjortejakka. Denne jakken passer til de fleste stiler, og gir et kult helhetsuttrykk. Turtleneck, skjortejakke, bukser og et par solbriller på nesetippen gjør deg klar til å møte høstsola! I tillegg til skjortejakke er en klassisk frakk det du behøver for å holde stilen i høst og vinter.

Kle frakken ned eller opp alt etter anledning og humør, og husk at det går fint å mikse ulike bruntoner! På tilbehørsfronten er det enkle ting som gjelder – skinnhansker, skjerf, caps eller lue for å holde varmen når det trengs.