Vis meg din kåpe

Dame viser kåpe
Dame viser kåpe
Dame viser kåpe
Dame viser kåpe
Kåpe 5999,- fra DAY Birger et Mikkelsen/Høyer

Lune, deilige høstkåper har ankommet de mange motebutikkene på senteret. Enten du liker den ensfarget eller mønstrete, i dun eller ull – her er våre favoritter.

De deilige sommertemperaturene varte langt ut på sensommeren og litt til, men nå kryper gradestokken nedover og høsten melder sin ankomst. I butikkene på senteret kommer det nyheter hver eneste uke og butikkstativene fylles med høstens fineste kåper og jakker. Vi spurte fem moteansatte hvilken kåpe som er deres favoritt.

Andrea, 24 år

Høyer

– Jeg valgte denne kåpen fordi den skiller seg litt ut fra andre høstkåper. Den er lang, oversized og har et fresht rutemønster og kule detaljer. Den kan styles med tøffe boots, et par solbriller og med en skulderveske til, eller med sneakers. Lukk den med kun knappene for en mer casual og avslappet stil, eller velg et mer klassisk og elegant uttrykk ved å bruke beltet i livet. Vi ser flere lange kåper denne høsten og det passer sesongen bra. Det er flere teksturer og velge i, men ruter går igjen på flere av kåpene.

Dame viser kåpe
Kåpe 5999,- fra DAY Birger et Mikkelsen/Høyer