5 favoritter i sminkepungen

Bilde av makeup og hudprodukter
Få makeup-tipsene fra tre av våre skjønnhetseksperter.

Hvilke fem skjønnhetsprodukter sverger vi til denne julen? Vi spurte tre av våre skjønnhetseksperter.

Julebordsesongen er her, etterfulgt av juleselskap, festlige anledninger og høytidsmiddager.

Det betyr også en mulighet for å fornye innholdet i sminkepungen. Chanels lille røde, settingspray og perlepudder er noe av det skjønnhetsekspertene inkluderer i partyvesken denne julen. De elsker å teste nye produkter som kommer deres vei.

– Vi ønsker å kunne gi kundene gode tips og råd, og da er det viktig å ha testet produktene, sier makeup-artist Kashmala, butikkmedarbeider hos Fredrik & Louisa. Havva hos Kicks er enig.

– Det er bare å glede seg til festsesongen og alle mulighetene årets skjønnhetsprodukter gir. Vi er over snittet interessert og tester det meste selv, men faller alltid tilbake på noen favoritter, sier Havva hos Kicks. Her presenterer de julens utvalgte must-haves.

Bilde av butikkansatt som holder sminkepung.
Bilde av makeup og hudprodukter
Kashmala hos Fredrik & Louisa tipser om sine favoritter fra bl.a. Fenty Beauty by Rihanna.
Bilde av hånd som holder hudprodukt.
Gi huden ekstra glød og fukt med denne nydelige oljen fra Guerlain.
Bilde av sminkeprodukter
Kristin hos The Body Shop går for en look med mye glød denne sesongen.

Kashmala, Fredrik & Louisa

– Vi kommer ikke utenom det verdenskjente skjønnhetsmerket Fenty Beauty by Rihanna når jeg skal plukke ut fem favoritter. Denne lipglossen fungerer hele året og passer deg som ikke liker veldig pigmenterte lipglosser, samtidig som den fukter leppene, gir glød og får de til å se større ut.

– Abeille Royale Youth Watery Oil er en tyntflytende olje som brukes før dagkremen, men som også kan blandes med foundationen. Den gir glød til ansiktet og fukter godt – et deilig pleieprodukt som virkelig gir god effekt.

– Av dufter har jeg valgt ut Van Cleef & Arpels, en parfyme som dufter himmelsk – nesten som mandel! En perfekt parfyme i juletiden, spør du meg.

– Denne øyeskyggepaletten fra KVD Beauty er en favoritt, fordi de 18 varme tonene passer både høst og jul og kan brukes både til hverdag og til fest. Et produkt som gir så mange muligheter!

– Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil i fargen How Many Carats er en nydelig highlighter til kinnben eller som en øyeskygge. Et godt tips er å bruke den på kroppen også, som på skuldre og kragebein. Et supert produkt når festkjolen skal på.

Kristin, The Body Shop

– Fresh Nude Foundation er en foundation som bygges opp i lag, slik at du kan velge hvor dekkende du ønsker at foundationen skal være. Bruker du den som ett lag er den som en BB-cream, mens flere lag dekker mer. Den har også solfaktor og er en supergod foundation.

– Shimmer Waves Bronze er et 100 prosent vegansk bronzing-produkt som gir huden en solkysset glød og kan brukes både som øyenskygge og som highlighter over kinnben.

– Multiproduktet Lip & Cheek Stain er et genialt produkt i sminkepungen fordi du både kan bruke det på leppene og i kinnene. Påfør det i eplekinnet og jobb deg oppover, da får du en naturlig glød i minst åtte til ti timer.

– En settingspray er alle makeup-artisters go-to-produkt. Den passer midt i blinken for en festkveld der sminken skal sitte lenge og tåle en økt på dansegulvet, samtidig som den gir fuktighet til huden.

– Sist ut er Happy Go Lash mascara, en vegetarisk maskara som gir fylde, lengde og volum. Denne er virkelig min maskarafavoritt!

Bilde av butikkansatt som holder leppestift og makeup.
Bilde av makeup
Havva hos Kicks sine favoritter kommer fra Nars, YSL, Guerlain og Chanel.
Bilde av rød leppestift
Chanel har den perfekte julerøde leppestiften.

Havva, Kicks

– Denne fuktighetskremen med farge fra NARS har blitt et nytt it-produkt, med god grunn. Den er oljefri, har solfaktor 30 og kan legges lag på lag, uten at den oppleves som et tykt lag på huden.

– Vi som jobber her får stadig komplimenter når vi bruker NARS Bronzing Powder. Et nydelig solpudder i tre matte nyanser og mer glødende nyanser, for en naturlig farge til ansiktet.

– YSL Touche Eclat har samme funksjon som en concealer, med lysspredende pigmenter som reflekterer lyset i huden der produktet påføres. Det er virkelig et mirakelprodukt og en bestselger ingen har klart å kopiere.

– Perlepudderet fra GUERLAIN Météorites har samme funksjon som YSL Touche Eclat over, men gir en illusjon av at porer og linjer blir mindre. Kombinerer du disse to produktene, fremhever du det du ønsker å fremheve og gir huden en perfekt glød.

– Min siste must-have er selvfølgelig Chanel sin julerøde leppestift i fargen 176 – den perfekte julefargen! Den er verken blålig eller oransje og litt transparent, samtidig som den har en kremet konsistens og gir fukt.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00