Blomstrende julegaver

En vakker julebukett er alltid populært.
Amaryllis er julens dronning med sine vakre blomsterklokker.

Blomster er alltid en hyggelig gave å gi. Mester Grønn har tips til julegaver som garantert vil bli satt pris på.

Blomstrende julegaver finnes i alle prisklasser, farger og stiler, og hos Mester Grønn finner du helt sikkert noe som passer til akkurat den du vil glede.

En vakker julebukett er alltid populært. Røde og hvite tulipaner er en juleklassiker, og amaryllis er julens dronning med sine vakre blomsterklokker. En bukett er også flott å ta med som en oppmerksomhet til vertskapet. Et lite tips er å levere blomstene på forhånd, så kan de brukes i pyntingen og stå klare på bordet når gjestene kommer.

Røde tulipaner er en juleklassiker.

Julegrupper er en flott gave som man har glede av gjennom hele julen. Mester Grønn har alt fra koselige grupper i kurv med julestjerner til stilrene i glass med orkideer. Er den du skal gi gaven til allergisk, anbefales en av de flotte allergivennlige julegruppene.

Stilrent i julegruppe med orkideer.
Julegrupper er en flott gave som man har glede av gjennom hele julen.

Grønne planter har blitt veldig trendy de siste årene, og vil garantert være populær julegave. Grønne planter er holdbare og lettstelte, og er en gave man kan ha glede av i mange år framover.

Synes du det er vanskelig å velge, er et gavekort på blomster et godt tips. Da kan mottakeren selv velge når det passer å benytte seg av gaven, og hva det skal brukes på.

Har du ikke mulighet til å levere gaven selv, kan Mester Grønn hjelpe deg med å levere gaven hjem på døren.

Riktig god jul!

Grønne planter har blitt veldig trendy de siste årene og er en populær julegave.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00