Boligstyling med Kremmerhuset

Interiør fra Kremmerhuset
smilende jente
Helene er utdannet både interiørdesigner og interiørarkitekt.

Da Helene begynte å jobbe hos Kremmerhuset, skjønte hun fort at hun kunne kombinere det å jobbe i butikk med det hun elsker mest: interiør og boligstyling.

Nesten syv år har gått siden Helene Magnus Knutsen ble ansatt hos interiørkjeden, og siden den gang har hun rukket å utdannet seg både som interiørdesigner og interiørarkitekt.

– Det at jeg begynte å jobbe hos Kremmerhuset hadde ekstremt mye å si for hvilken utdannelse jeg skulle velge videre. Jeg syns det er så givende å kunne hjelpe mennesker med å finne sin egen stil og hjelpe dem med å få det fint hjemme, forteller hun og fortsetter:

– Til min store glede startet Kremmerhuset opp med et pilotprosjekt rundt «Boligstyling» for en stund tilbake, og nå har vi på Strømmen Storsenter fått klarsignal om at vi kan få lov til å fortsette med dette videre, takket være gode tilbakemeldinger fra kunder.

Interiør fra Kremmerhuset
Interiør fra Kremmerhuset
Interiør fra Kremmerhuset
Kom i julestemning hos Kremmerhuset

Det er enkelt å booke konsultasjon

En boligstylingkonsultasjon hos Kremmerhuset skal være noe som oppleves enkelt og behagelig for kunden, og det er Helene som står for konsultasjonen. Hun opplever ofte at folk kan finne det utfordrende å sette sammen et interiør og finne den lille prikken over i-en som gjør at de blir fornøyde med hjemmene sine.

Kan du fortelle litt om hvordan en slik konsultasjon fungerer?

– Kunden kontakter oss enten via mail, telefon eller fysisk i butikk. Videre avtaler vi et tidspunkt for når de kan komme innom oss. Før den tid så får jeg tilsendt bilder av hjemmene deres og en beskrivelse på hva de trenger hjelp med, hva de liker av farger og stil, og om det er noe de absolutt ikke liker. Videre tar jeg bildene og innspillene jeg har fått og setter sammen et interiør som passer til beskrivelsene deres, forklarer Helene og fortsetter:

– Når kunden kommer tilbake til oss i butikken, går vi gjennom det jeg har funnet frem og så får de konkrete stylingtips. De får også med seg en enkel visualisering som jeg lager, hvor jeg tar bildene de har sendt og setter inn produkter og farger slik at de enkelt skjønner tankegangen bak valgene.

Kan man bruke konsultasjonen til sesonger som for eksempel jul?

– Absolutt! Det er helt fritt opp til kunden hva de trenger hjelp med. Om det er jul, 17. mai-bord eller helstyling av hjemmet, så kan vi hjelpe til uansett! Vi som jobber i Kremmerhuset brenner for interiør og service, og vi har fagkunnskap og lidenskap for jobben vår, og det håper vi kundene våre ser og vil benytte seg av.

Skap den gode julestemningen med minner

Når det kommer til jul og interiør, så er det for Helene viktig at det personlige skal skinne gjennom.

– Julen handler for de fleste om samhold og familie, og det er en fin ting å få reflektert gjennom interiøret. Det syns jeg er viktig for å klare å skape den gode julestemningen. Hvert år kommer det nye trender og farger, og selv om vi ofte tar nye ting inn i julesamlingen er mitt beste tips å være flink til å ta vare på de tingene som betyr noe. Viderefør minnene og sett det sammen med det nye, tipser Helene og fortsetter:

– Å hente naturen inn er også ypperlig rundt juletider. Legg kongler på et lysfat eller bruk tredetaljer, det gjør mye for juleinteriøret.

Helenes beste interiørtips!

1. Bruk farger som gjør deg glad

2. Bruk naturlige materialer. Treverk og stein er to typer som er lekkert sammen!

3. Pass på å ikke blande for mange materialer om gangen

4. Lek med farger og mønstre når det kommer til tekstiler.

5. Fyll hjemmet med planter!

6. Finn ut hva DU liker, slik at du kan skape et hjem du kan nyte og slappe av i!