Gi plass til tilbehøret

Butikkbilde av Maanesten
Hårklyper
Smykker fra Maanesten
Ørepynt fra Maanesten
Smykker fra Maanesten-butikken

Lag på lag har aldri vært mer trendy enn i smykkeverdenen denne julen, og i jungelen av hårtilbehør er én retroklassiker fortsatt den store favoritten.

Elsker du klær lag på lag? Da er det lett å la seg forføre av årets store smykketrend, som lekent lar seg kombinere med høstens nydelige hårtilbehør. Nå skal tilbehøret ta plass.

– Vi ser det både blant unge og eldre, alle ønsker å pynte seg nå og den ene anledningen glir over i den neste, forteller Marie hos Maanesten.

Schrunchies, hårspenner og hårklyper er blant it-tilbehøret, og det er sistnevnte som forblir den store bestselgeren hos konseptbutikken Maanesten.

– Hårklyper gikk som varmt hvetebrød julen i fjor og vil gå viralt denne julen også. Særlig unge har falt for denne lekne trenden, det så vi under skolestart. Det er et perfekt gavetips, fordi de er praktiske, kule og gir det lille ekstra!

Lag på lag

Vil du leke deg som smykkestylist, er det bare fantasien som setter grenser. Armbånd og kjeder bæres lag på lag denne sesongen, men det spares heller ikke på ringer på hendene og ørepynt i alle mulige former.

– Mens noen liker det enkelt, vil andre mikse og matche på tvers av uttrykk, farger og stiler, forteller Marie hos Maanesten. Det kan være at en sten matcher både i øret og som ring, eller at smykkestylingen er full av kontraster. Andre vil ha det minimalistisk, med ett smykke i fokus.

Perleøredobber
Smykker fra Maanesten-butikken