Julegavene far blir glad for

Person holder liten pakke med sløyfe rundt
Sløyfe henger fra en dressjakke
Utsnitt av brystlommetørkle
Utsnitt av slips på dress
Skjerf i forskjellige mønster

Gjør julehandelen litt lettere – vi har julegavetipsene til far som aldri ønsker seg noe.

Er du vant til å høre «jeg ønsker meg ingenting» når du spør far hva han ønsker seg til jul? Da er du ikke alene. Derfor har vi funnet frem noen sikre julegavetips som gjør julegavehandelen litt lettere.

Tre typer tilbehør

Slips, sløyfe og tørkle er alltid en god gaveidé. Det er tilbehør som er nødvendig når finstasen skal på, men samtidig er det noe de fleste synes det er kjedelig å bruke penger på selv. Klassisk tilbehør er med andre ord en sikker julegave. Juleselskapene står for tur og gaven gir han flere valgmuligheter når dressen skal på. Velg en farge han er ekstra fin i eller et spennende mønster.

Den varme julegaven

På vinteren er det deilig å holde varmen i gode, varme plagg. Hva med å gi far et lekkert ullskjerf?

Enten han er trendy i klesstilen eller ikke – kan man trygt følge høstens fargekart i bruntoner. Fargetonene er så allsidige at det finnes noe til enhver smak. Husk at brunt er ikke bare brunt. Fargeskalaen er bred og kan bevege seg fra eik til kastanje. Er han ikke så glad i bruntoner, kan du gå for grønt, blått eller grått.

Samtidig som tekstilene kommer tilbake i motebildet, ser vi også at et gammeldags mønster preger uttrykket. Designerne henter frem gamle mønster som reproduseres – og vi ser særlig at de har hentet inspirasjon fra 1970-tallet.

Ferdige gavesett

Velværeprodukter er en gave som enhver kvinne blir glad for å motta, men hva med mennene? Å pleie huden er like viktig for dem, men terskelen for at han selv går til innkjøp av hudpleieprodukter er nok litt høyere.

Det er nok lettere for ham å tyvlåne litt hudkrem av kvinnen i huset, men det er faktisk noen produkter alle menn bør ha på badet. Gavesett er ypperlige gaver ettersom de består av ferdige sammensetninger med produkter til far.

Gavekort

Er han av typen som alltid bytter julegaven? Da er det beste alternativet et gavekort. Med gavekort fra dittgavekort.no kan han kjøpe seg akkurat hva han vil, og det må jo nesten garantere suksess. Du kan kjøpe gavekortet på kjøpesenteret vårt eller bestille det under.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.

Gavekort i eske på et bord med til og fra-lapper