Julegavetips til henne

utsnitt av smykke på en dame
to diamant øredobber
Såpe, børste, eksfolieringsrull m.m. dandert med blader som om de danner et mønster.
Flat lay av velværeprodukter, av parfyme, duftlys og øvrige produkter
Brune pumpeflasker, trebørster, håndklær oppå marmorplater. Grønne planter i bakgrunnen.
Utsikt mot snødekt skog og sol fra innsiden av et gult telt. Sko utenfor, inne ser vi liggeunderlag, sovepose og en hånd som holder en termokopp.
Kvinne med sportsur. Fokus på sportsklokken, fra over nakken hennes.
Flaske med olivenolje dekorert med kvist.

Det kan være en utfordring å finne julegave til henne du holder kjær, men fortvil ikke. Her finner du 7 julegavetips til kjæresten, sporty som hjemmekjær.

Glitrende gave

Det er gjerne ikke sant at diamanter er enhver jentes beste venn, men mange synes det er stas å ha på noe de har fått av sin kjære. Du kan nærmest se at hun skinner om kapp med smykkene når hun bærer dem.

Gi henne et smykke, en klokke, et armbånd, ørepynt eller en ring. Det trenger ikke være diamanter, men kanskje du kan finne ut om hun foretrekker gull, sølv eller en annen farge?

Hold varmen

Gradestokken kryper nedover og det er tid for ull i alle varianter. Hva med en kul og varm lue? Kjøp et sett med vanter, lue og skjerf eller en myk ullgenser hun vil bo i hele vinteren.

For den hjemmekjære kan et pledd være det beste, og sammen med duftlys og en god bok har du lagt til rette for en perfekt kveld hjemme.

Tips! Dersom du gir henne en myk gave: Putt det i en eske slik at det blir lettere for deg å pakke inn. I tillegg blir det vanskeligere for henne å gjette hva det er, dersom hun smugtitter under treet.

Hverdagsluksus

Kanskje du kan oppmuntre henne til å sette av tid til velvære og egenpleie ved å gi henne litt hverdagsluksus? Det kan være en ekstra god bodylotion eller dusjsåpe, gjerne i kombinasjon med duftlys og hårkur.

Flere butikker tilbyr flotte gavesett med produkter til hud og hår. Du kan gjøre gaven mer personlig ved å ta en sniktur innom baderomshyllen hennes og ta bilde av eller skrive ned navnet på produktene. Sjekk hvilke produkter som begynner å gå tomme og erstatt disse med nye produkter, eller lag en liten gavepakke med produkter du vet hun bruker.

Du kan gjøre gaven enda mer romantisk ved å legge ved en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Tilpass kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde.

Ut på tur

Det er mange som har oppdaget naturen de siste årene og turutstyr er veldig fin gave å gi. Trenger hun en ny tursekk eller kanskje en primus? Hengekøye eller telt er også fine alternativer, alternativt en skikkelig god termos. Det beste er at du kan invitere på tur så dere får en fin opplevelse sammen!

Det er vintersesong og tid for ski, både bortover og nedover. Her er det mange muligheter til julegaver som kan treffe godt: Felleski, gode og varme skihansker, skibriller, skihjelm, ullundertøy eller ny skijakke.

Helt teknisk

Det er et hav av muligheter innen tech-utstyr. Ny mobiltelefon, gode hodetelefoner eller kanskje hun ønsker seg et lesebrett? Liker hun å ta bilder kan et godt kamera være en god idé eller en pulsklokke hvis hun er av den aktive typen.

Smakfull nytelse

Gaver som smaker godt er ingen dum ide. Fyll en kurv med deilig olivenolje, balsamico, parmesan, eksklusiv pasta, tapenade og en kokebok. Så er det bare å håpe på en middagsinvitasjon.

Kort vei til ekte glede

Tenk deg nøye om. Har hun nevnt noe hun trenger eller kunne tenke seg i det siste? Da kan du overraske henne med noe hun ikke forventer. Dersom du ikke husker at hun har snakket om noe, gir du henne frihet med et gavekort fra dittgavekort.no. Da kan hun velge seg akkurat det hun ønsker seg.

Vil du gjøre gaven romantisk, kan du gjøre deg flid med innpakningen. Gjem gaven i en luregave eller pakk kortet inn i en stor, tom eske. Kom innom senteret for å kjøpe gavekort eller bestill på dittgavekort.no.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

Du finner årets julegaver på senteret. Velkommen til oss!