Oppturer og nedturer for Il Padrino

Bilde av mann i restaurant
Resturantsjef Stian Østland

Restaurantsjef Stian Østland ser tilbake på en krevende tid for Il Padrino.

Da han fikk utdelt prisen for «Årets butikkleder», samme dag som han tappet den første ølen etter ukesvis med stengte dører, brast det for restaurantsjef Stian Østland. Han ser tilbake på en krevende tid for Il Padrino.

De har daglig kjempet for meteren, hatt smittevernregler i bakhodet hvert eneste minutt og til tider vært barnevakter – for å bruke uttrykket til restaurantsjefen selv, Stian Østland.

– Vi har vært veldig strenge, og det er aldri en god følelse. Vi har måtte legge begrensninger på barnebursdager og vi har skuffet gjester som ikke har fått bordplasseringen de ønsket seg, fordi de ikke har vært i samme husstand. Det har vært krevende, forteller Stian.

Den gradvise gjenåpningen av samfunnet, har betydd svært mye for restaurantsjefen.

– Det aller verste med pandemien for vår del, var at store deler av arbeidsstokken vår var permittert, med godt over 20 ansatte. Da det kun var lov med takeaway, var det bare meg og kokken på jobb. Det var en tøff og stille tid.

Bilde av mann bak bardisk
Bilde av mann bak bardisk