Pynt til advent

Stemningsfull adventstid hos Mester Grønn.
Dekorativ adventsstake.

Skap en stemningsfull adventstid med friske blomster, lys og julepynt.

Hva er vel hyggeligere når det er mørkt ute, enn å tenne lys og starte med de tradisjonelle juleforberedelsene? De siste årene er det mange som har gått over til å pynte med hvitt til advent, noe som gir et delikat og rent uttrykk. Gull, sølv og grønt passer fint sammen med det hvite, og gir en følelse av glitrende vinter.

Lag en vakker adventsstake

Nå som det nærmer seg 1. søndag i advent, er det koselig å sette fram en adventsstake og begynne nedtellingen til jul. Pynt et fat eller en adventsstake med voksede svibler, mose, kongler og grønt bar. Det er både enkelt og dekorativt, og lukter deilig av jul. Små sukkulenter som du pakker inn i mose er et allergivennlig alternativ, som også er flotte å pynte med. Et godt tips er å bruke LED-lys så du ikke trenger å tenke på brannfaren.

Julens adventsstake kan du enkelt lage selv.

Dekorative adventsstjerner

La en dekorativ adventsstjerne lyse opp i vinduet frem mot jul. Mester Grønn har nydelige adventsstjerner laget av transparent kalkerpapir. De kan brukes både med og uten lys i, og skaper en stemningsfull atmosfære i rommet.

Vakker adventsstjerne laget av transparent kalkerpapir.

Populære adventsblomster

Amaryllis- og svibelløk er flotte venteplanter i adventstiden. Fra å være grønne små knopper, springer de plutselig ut i nydelig blomst. Hvor lang tid det tar til de springer ut avhenger at temperaturen. Jo høyere temperatur, jo raskere springer de ut i full blomst. Kjøper du en amaryllis løk trenger den 2-3 uker før den slår ut i full blomst. Svibel trenger kortere tid. Blomsterstilken på amaryllis har en tendens til å strekke seg mot lyset, så et lite tips er å snu potten av og til for å unngå en skjev blomsterstilk.

Trenger du mer inspirasjon til årets julepynt, så ta turen innom Mester Grønn.

Amaryllis- og svibelløk er flotte venteplanter i adventstiden.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00