Stylistens beste motetips denne julen

Hvorfor ikke bruke samme kjolen til både julebordet, julefeiringen og nyttårsfeiringen? Med det riktige tilbehøret så får du tre vidt forskjellige festantrekk!

Vi har tatt en prat med vår stylist Ingrid for å høre hva som er hennes beste tips til årets festsesong.

Hva er ditt beste stylingtips nå som julebordene og juleselskapene står for døren?

Det aller viktigste i julen er å føle seg komfortabel. Du vil jo ikke at en for trang og komfortabel kjole skal sette stopper for julekosen. Så mitt beste tips er å tenke nøye over valg av plagg. Et annet viktig tips er å alltid gå en størrelse opp i strømpebuksen. Da slipper du den ekle følelsen av at den sklir ned utover kvelden.

Kjole, Frakment, Message, kr 600,- // Jakke i fuskepels, Anine Bing, Follestad, kr 7.499,- // Perleøredobber, Edblad, Olivia´s Verden, kr 699,- // Støvletter, Stockholm Design Group, Grændsens Skotøimagazin, kr 2.399,- // Chocker med blomst, Frakment, Message, kr 150,-

Hva er ditt beste “gjenbrukstips” for å få mest ut av få plagg, da?

Lek deg med stylingen! Og bruk tilbehør for å skape en nyhetsfølelse. Ofte kan tilbehør gjøre mye med et plagg - bare det å ta på et par nye øredobber eller et par nye sko. Det som er fint er å investere litt i basene som utgjør en festgarderobe. Da har du alltid noen gode klassikere for hånden som du føler deg bra i og som du kan kle opp og ned etter humør og anledning. Et par fine plagg å ha i denne festgarderoben er en liten sort kjole og en paljettkjole eller et paljettskjørt som du føler deg vel i.

Hvordan ville du stylet den samme kjolen ulikt til tre ulike anledninger?

Det viktigste er å tenke over hvilke tilbehør og sko du bruker. Velg gjerne tilbehør i forskjellige farger og materialer til forskjellige anledninger. Så kan du også leke deg litt med lag-på-lag, for eksempel ta en skjorte under kjolen eller ta en blazer eller jakke over. Strømpebuksen er veldig trendy denne sesongen, så her kan du også variere litt for å skape en følelse av noe nytt. Velg en strømpebukse med mønster eller i en gøyal farge for å løfte antrekket.

Kjole, Frakment, Message, kr 600,- // T-skjorte med glitter, Selected Femme, Olivia´s Verden, kr 599,- // Ørepynt, Glitter, kr 199,- // Veske, Cras, Brando, kr 1550,- // Pumps med glitter, XIT, Din Sko, kr 550,-

Hva slags tilbehør ser vi mye av nå?

Vi ser veldig mye sløyfer denne sesongen, så jeg personlig gleder meg til å sette opp håret med mange søte sløyfer. Det kan være litt prikken over i'en på festantrekket. Ellers så ser vi mye statement-øredobber. Disse er fine til både strikkegenseren og festkjolen.

Sko da, hva er populært her?

Spisse pumps er alltid populært. Vi ser også at slingbacks og knehøye boots også fortsatt er veldig i vinden.

Kjole, Frakment, Message, kr 600,- // Pumps, B&CO, Skoringen, kr 699,- // Veske, Don Donna, Glitter, kr 399,- // Hårklype med sløyfe, Glitter, kr 199,- // Kort blazer, Fransa, kr 999,95

Er det noen spesielle farger som skiller seg ut, som vi kommer til å se mye av?

I hele høst har vi sett mye av fargen rød. Og dette kommer vi også til å dra med oss videre inn i julen. Metallisk, da spesielt i fargene sølv og chrome, er nok noe som kommer til å prege denne festsesongen mye. Skinn er jo også alltid en klassiker, og i år vil vi se mye skinnplagg i fargene svart, rødt og brunt, avslutter Ingrid.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00