Vinterjakkene som dekker flere behov

Rains-jakker hos Grændsens Skotøimagazin.

Grændsens Skotøimagazin har nylig fått inn vinterjakker fra livsstilmerket Rains, og tilbyr nå -30% på hele utvalget av Rains-jakker.

Rains ble etablert i Aarhus, Danmark og tilbyr et utvalg av vanntett yttertøy som er basert på en modernisering av den klassiske gummiregnfrakken. Deres produkter er utviklet med en kombinasjon av et konseptuelt og funksjonelt design som er inspirert og skapt for nordiske værforhold.

Vinterjakkene til Rains er både vanntette og vindtette, og holder deg varm og tørr ut vintersesongen. Jakkene er foret med theremore® ecodown som er et bærekrafig, resirkulert og vegansk alternativ til dun. Med vanntette sømmer, sidelommer foret med myk fleece er jakkene utviklet med kvalitet og funksjonalitet i hver minste detalj.

Det klassiske designet til Rains-jakkene gjør at de passer til alt og alle, samtidig som de tilbyr unisex modeller som finnes i flere farger og størrelser. De er brukervennlig og allsidig, og kan derfor fint benyttes til ulike formål.

Puffer Jacket

Rains Puffer jacket er perfekt for alle som er på utkikk etter en enkel og kvalitetssterk vinterjakke. Jakken har en behagelig passform og gode tekniske egenskaper, i tillegg til et minimalistisk og tidløst design, som gjør at den enkelt kan dras frem år etter år uten at en går lei.

Rains Puffer Jacket i fargene Slate, Black og Green kr. 3299,-.

Long Puffer Jacket

Lange vinterjakker er ikke bare pent og trendy, men også veldig praktisk på de kaldere dagene. Rains sin Long Puffer Jacket er den beste kombinasjonen av vintermote og komfort, og vil garantert være en god venn gjennom flere sesonger fremover. Denne jakken fungerer som en super-digg polstret kåpe som tåler både kulde og regn.

Rains Long Puffer Jacket i fargene Black, Taupe og Cement kr. 3999,-.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00