De fineste festkjolene akkurat nå

Dame som viser sommerkjoler

Konfirmasjoner, 17. mai, bryllup, dåp og sommerfester står endelig for tur. Her er kjolene du kan bruke om og om igjen denne festsesongen!

Solen titter frem, temperaturen stiger og vi er klare for festlige lag! Vi har tatt en tur rundt på senteret for å finne sesongens fineste kjoler.

- Vi har mest romantiske kjoler, og mange kjoler med volanger. Gjerne helhvite, forteller Henriette hos Message, og legger til:

- Vi selger primært korte kjoler, som er anvendelige til flere anledninger. De mest populære kjolene er absolutt de romantiske og de som er mer bohemske. Disse er like fine til hverdag som til fest.

Hva er deres beste stylingtips for festsesongen?

- Vårt absolutt beste stylingtips for festsesongen er å kjøpe kjoler som fungerer til de fleste situasjoner. Da kan du bruke kjolen om og om igjen! Et annet stylingtips er å bruke (eventuelt “sette opp håret i en”) hårklype. Her selger vi noen skikkelig lekre hårklyper fra Sui Ava som er med på å løfte antrekket, sier Henriette.

En hvit blondedrøm

Ønsker du å gå for den litt mer “klassiske” stilen, men fortsatt få alles øyne på deg, er denne lekre blondekjolen fra A-view et supert valg. Den passer perfekt til både 17. mai, konfirmasjoner, dåp og sommerfesten! Style den med noen lekre høyhælte sandaler og en klassisk veske, så er du klar for det dagen har å by på!

Dame som viser sommerkjoler
Mira dress, fra A-view, 1400,- Message

Lårkort sommerkjole i turkis

Liker du litt sprekere farger, er denne lekre kjolen fra mbyM en kjole du kan bruke til både hverdag og fest! Knytingen i livet fremhever formene dine, og de vide armene gir den et mer avslappet og lekent uttrykk.

Dame som viser sommerkjoler
Phyllis-M kjole, fra mbyM, 1400,- Message

Mintgrønn sommerdrøm

Denne mintgrønne drømmen av en kjole er både klassisk, romantisk og bohemsk - alt i én og samme kjole. Den passer perfekt til både bryllup, konfirmasjon, dåp og 17. mai! Style den med et par beige boots for en litt røffere look.

Dame som viser sommerkjoler
Kelis lace dress, fra MAUD, 3999,- Høyer // Lyse cowboys boots, fra Laura Bellariva, 4599,- More Than Shoes

Klassisk blå silkekjole

Vi har falt pladask for denne kjolen fra By Malina! Så enkel, klassisk, og med så lekre detaljer og snitt. Kjolen er i et lekkert silkestoff som legger seg elegant nedover kroppen. Et must-have i garderoben for deg som skal i bryllup i år!

Dame som viser sommerkjoler
Alize dress, fra By Malina, 4499,- Høyer

Bohem chic fra Holzweiler

Leter du etter en allsidig kjole som kan brukes til både hverdag, fest og på festival? Da er denne nydelige kjolen fra Holzweiler muligens den du har lett etter. Med kule knytedetaljer på ryggen, blomsterprint og en “separat” tubetopp under, roper den bohem chic! Style den med noen enkle hvite sandaler og en veske med frynser for en helhetlig look!

Dame som viser sommerkjoler
Godet print dress, fra Holzweiler, 3799,- Me & My Cousin // Cocoon small bag, fra Holzweiler, 2499,- Me & My Cousin

Tubekjole i linstoff

Et av sesongens hotteste stoffer er lin, og kombinerer du det sammen med bare skuldre, så har du denne drømmen av en kjole! Dette er en enkel kjole som du kan style med all slags tilbehør, og som passer til alle situasjoner.

Dame som viser sommerkjoler
Venne long dress, fra Lois, 2499,- Me & My Cousin // Pelle Frame solbriller, fra Holzweiler, 2499,- Me & My Cousin

Kongelig gul silkekjole

Det er sjeldent vi har sett en kjole som skriker “royal” mer enn denne. Kjolen fra Love Lolita har volanger nederst, som gir et lekker spill når du beveger deg, og et nydelig knytebånd i midjen. Style den med en liten veske med perler for en komplett look.

Dame som viser sommerkjoler
Angel Maxi dress, fra Love Lolita, 2699,- Me & My Cousin // Veske, fra Hvisk, 1195,- Message

Hvit klassiker

Noe som aldri går av moten er den klassiske, hvite kjolen! Denne er en romantisk variant, med bare skuldre og flotte detaljer. En enkel og klassisk kjole, som du kan style opp og ned til både hverdag og fest.

Dame som viser sommerkjoler
Angela Dress, fra A-view, 1499,- Olivias // Crystal look øredobber, fra Caroline Svedbom, 1399,- Høyer

Leken blå kjole med knyting

Med denne kule kjolen kan du løpe rett fra kontoret til sommerfesten! Kjolen fra Neo Noir kommer i flere forskjellige farger, blant annet blå, hvit og rosa - så finn den fargen du liker best. Knytingen i livet gjør at midjen din fremheves, og volangene nederst gir kjolen et lekent uttrykk.

Dame som viser sommerkjoler
Debbie Poplin dress, fra Neo Noir, 800,- Olivias // Lyse cowboys boots, fra Laura Bellariva, 4599,- More Than Shoes // Kate Black briller, fra Corlin Eyewear, 1299,-

Rosa sateng kjole med knyting

Rosa er en farge som passer til alle anledninger, og denne rosa satengdrømmen fra Neo Noir er intet unntak. Style den opp med tilbehør i sterk rosa, og du er klar til fest.

Dame som viser sommerkjoler
Rosa sateng kjole, fra Neo Noir, 899,- Olivias // Rosa bowie sandal, fra Fabienne Chapot, 1799,- More than Shoes // Rosa veske, fra Hvisk, 995,- Message

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00