Italienske følelser!

Lavendel i kurv på benk
Lavendel er en populær plante
Lavdendel, urter og oliventre i drivhus
Oliventrær i drivhus
Oliventre- sommerens favoritt
Urter i potter med hender
Krydderurtene har en fantastisk kvalitet

Fyll uteplassen med lavendel, oliventrær og urter, og kjenn lukten og smaken av Italia.

Mange av oss lengter etter å reise til sydligere strøk igjen, men det må vi fortsatt vente litt med. Inntil videre får vi skape vår egen italienske oase på uteplassen og kose oss her hjemme.

Mester Grønn har butikken full av herlige italienske varer, som lavendel, oliventrær og krydderurter, som garantert vil gi deg en følelse av Italia.

Lavendel

Lavendel er en populær plante med sine vakre blomster, lange blomstringstid og herlige duft. Med sine blålilla blomster vil den kunne fylle terrassen med duften av sol og sommer hele sesongen gjennom.

Lavendelen Mester Grønn har i butikkene nå er dyrket i Italia og har en helt fantastisk kvalitet. De produseres nemlig utendørs, ikke i drivhus, noe som skaper flotte og hardføre planter. Middelhavet sørger for et stabilt og mildt klima hele året, noe som gir ideelle vekstforhold for både lavendel, oliventrær og krydderurter.

Oliventre

Oliventreet er en annen av sommerens favoritter, som gir deg en følelse av Middelhavet på din egen uteplass. Med sine sølvgrønne blader er den svært dekorativ både ute og inne. Oliventrær kan bli veldig gamle, og det sies at det finnes trær på Kreta som er over 2000 år gamle. Steller du det riktig kan du også ha gleden av oliventreet ditt i mange år. Gjennom sommeren trives oliventreet best ute. Selv om oliventreet tåler noen minusgrader, er nye skudd sensitive for frost. Treet må derfor ikke settes ut før faren for nattefrost er over. På vinteren bør oliventreet stå inne et sted som er lyst og svalt.

Akkurat nå er de italienske varene på sitt aller beste, så ta turen innom Mester Grønn og la deg inspirere.

Krydderurter

De kraftige, velduftende og velsmakende krydderurtene du får kjøpt hos Mester Grønn er dyrket på friland og har en helt fantastisk kvalitet sammenlignet med de du kjøper i matbutikken. Disse krydderurtene har et kraftigere rotsystem. Det gjør dem mer hardføre og de holder seg langt utover sommeren, så lenge de får nok vann. De trives best ute, men vent med å plante de ut til du er sikker på at det er plussgrader gjennom hele natten. Du kan velge mellom oregano, timian, rosmarin, mynte, kruspersille og salvie.

Skap følelsen av Italia på uteplassen med duftende lavendel, smaksrike krydderurter og dekorative oliventrær.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00