Kjolene du kan style til både hverdag og fest

dame i sommerkjole
dame i sommerkjole
dame i sommerkjole
dame i sommerkjole
Anastasiia i kjolen «Basira Wrap» fra Companys, kr 1600,-

Vårens kvaliteter og tilbehør gjør det enkelt å style festkjolen opp og ned – enten du vil bruke den i et sommerbryllup eller til en helt vanlig dag på jobben.

Våren og sommeren står for tur, og med det invitasjoner til dåp, bryllup, sommerfester og jubileer. Det er endelig rom for å pynte seg igjen og ta steget ut i festlige lag, men garderoben din skriker kanskje etter fornyelse? Vi har jaktet på vårens fineste kjoler – og det beste av alt? Kjolene kan enkelt styles opp eller ned, til både fest og hverdag!

Hos Companys jubler damene over at sesongen for kjoler har meldt sin ankomst.

– Vi har så mange fine kjoler i butikk nå og sterke farger gjør seg gjeldende utover våren og sommeren, forteller Julie hos Companys. Kjolene kommer i alle mulige fasonger, fra smale til vide, korte til lange og med og uten ermer.

– Kjolen vi viser her er stylet med superfreshe sko fra Flattered og utgjør til sammen et nydelig antrekk til sommerfest, dåp og bryllup. Samtidig kan du tone ned stilen eller bryte opp uttrykket med en skinnjakke og et par sneakers til. Kjolen får du både i denne fargen og i en nydelig gulfarge. Vi hjelper deg gjerne med å finne kjolen til din anledning!

dame i sommerkjole
Karoline i kjolen «Gold dress» fra Golightly/Brando, kr 2599,-
dame i sommerkjole
dame i sommerkjole
dame i sommerkjole
dame i sommerkjole
Birgit i kjole fra Mos Mosh/Ny & Ne, kr 2299,-

Hos Brando falt valget på norsk design og en kjole som passer ypperlig både til hverdags og til fest.

– Den er laget av bomull og lin og er en lett og behagelig kjole å bære på varme sommerdager, forteller Mia hos Brando. Kjolen har lange ermer, men disse er det mulig å kneppe igjen over albuen slik at du får kjolen mer kortermet.

– Det er ingen tvil om at sterke farger er i trendbildet hos kvinner denne våren og sommeren. Vi får inn mengder med kjoler i ulike fasonger og prisklasser, særlig i fargene lilla, oransje, grønn og rosa, forteller Amanda og Mia hos Brando.

Damene hos Ny & Ne fører kjoler fra en rekke kjente designere og får inn kolleksjoner både i lin, bomull og viskose denne våren.

– Vi ser en overvekt av behagelige og oversized kjoler, som kjolen jeg bærer i dag, forteller Birgit. – De passer både til fest og hverdag og egner seg til nesten alle anledninger. Vårkolleksjonene er også preget av mye farger og mønstre, noe som gjør det enkelt å finne en favoritt blant flere ulike muligheter. Vi går en frisk vår i møte!

dame i sommerkjole
Eline i kjolen «Coralia» fra Hofmann Copenhagen/Høyer, kr 3599,-
dame i sommerkjole

Hos Høyer kommer flere av kjolene med vakre, delikate mønstre – en fryd for øyet.

– Vi valgte denne delikate kjolen fordi den skiller seg ut, kan brukes til flere anledninger og fordi den er helt nydelig, forteller Eline hos Høyer. – Den er svært aktuell i sesongen vi nå går inn i fordi den kan styles opp til et bryllup, samtidig som du også kan bruke den som en hverdagskjole med sneakers til.

Sandaler med hæl er trendy denne våren og valget til Eline falt på et par grønne Alohas.

– Ikke så rart, når grønt er en av sesongens store trendfarge. Vi ser så mye farger denne våren, alt fra friske, sterke farger til nydelige, duse pasteller, avslutter Eline.

dame i sommerkjole
Karoline i kjolen «Karina» fra Floyd, kr 899,95
dame i sommerkjole

Floyd har et bredt utvalg kjoler året rundt og våren er langt fra et unntak.

– Vi valgte denne kjolen fordi det er vårens- og sommerens store it-kjole. Den kommer i både sort, grønn, blå, oransje og hvit og kan styles opp med pumps og tilbehør til selskap, og ned med sneakers når du vil bruke den i hverdagen, forteller Karoline og Grete hos Floyd.

– Vi får inn en helt ny kolleksjon med våre populære selskapskjoler denne våren, men også sommerkjoler i alle lengder og fasonger. Det er bare å glede seg over det lekre utvalget!

Vårens store kjoleutvalg finner du i våre over 50 motebutikker på Strømmen Storsenter.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00