Nyåpninger: Dette har skjedd på Strømmen siden sist!

Det skjer mye spennende på Strømmen Storsenter!

Det skjer mye spennende på senteret vårt! Sjekk hvilke butikker som har pusset opp eller byttet lokaler, og hvilke nye butikker som har flyttet inn.

Cafe Opus har blitt til Kjøkken og Kaffe

I 2. etasje i den gamle delen av senteret finner du gamle Cafe Opus i ny drakt og med nytt navn: Kjøkken og Kaffe. Trenger du en pustepause fra shoppingen? Ingen problem! Her finner du ulike soner i kafeen som dekker alle ønsker og behov. De har fokus på det lokale og tradisjonelle med spennende heklemotiv på veggene av kjente steder på Romerike. Menyen er bygget på norsk tradisjonskost, med inspirasjon og impulser hentet fra både nære og fjerne land. Her får du varm mat, småretter og søte fristelser. Velkommen skal du være!

Her får du servert både varme retter, småretter og søte fristelser. Velkommen!

Adam og Eva har flyttet inn

Frisørkjeden har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest progressive og innovative frisørgruppe, og nå har de endelig kommet til Strømmen Storsenter!

I 2. etasje i den nye delen av senteret finner du salongen, og her kan du vente deg høy kvalitet fra kompetente fagfolk. Salongen har også et eget VIP-rom for deg som ønsker en hårbehandling i private omgivelser. Ta deg turen innom, og hvem vet, kanskje du finner din nye favorittfrisør her?

Kanskje en av disse blir din nye favorittfrisør?
Adam og Eva sine nyoppussede lokaler ser superfreshe ut!

Thai Thai har åpnet

Vi har fått byens beste thaimat på senteret! Thaimat er kjent for sin utsøkte smak og sin delikate måte å tilberede og servere den på - og slik er det også hos Thai Thai. Her får du både lunsj- og middagsbuffet med et stort utvalg av varmretter, sushi og desserter. Kom innom og få en smak av Thailand! Restauranten finner du i 2. etasje ovenfor Strømmen Scene.

Vi har fått byens beste thaimat på senteret!
Kom innom og få en smak av Thailand.

Name It + Strømmen = sant!

Vi ønsker Name It velkommen til Strømmen Storsenter! Butikken, som åpnet 30. mars, tilbyr kvalitetsklær til en fornuftig pris for barn i alderen 0-12 år. Her finner du alt fra praktiske barneklær til hverdagsklær, penklær til fest, friske farger og gode tilbud. Name It åpner snart, og blir å finne i 2. etasje i den nye delen av senteret.

Name it har endelig åpnet på Strømmen!
Her møter du blide ansatte som mer enn gjerne hjelper deg med å finne kvalitetsklær til de minste!

Anton Sport er den nye flagship butikken på Strømmen Storsenter

Verdens største og råeste Anton Sport har åpnet på Strømmen Storsenter! Her finner du varemerker som Hoka, Amundsen, DB, Patagonia, Arcteryx og mye mer. Med 60 meter lang skovegg og Norges råeste skivegg på vinterstid og sykkelavdeling på sommerstid kan vi garantere deg en opplevelse du aldri hatt før!

Visste du forresten at alle medlemmene av kundeklubben deres, Anton Club, får en rekke medlemsfordeler og bonus på alle ordinære priser med 10 % fra første krone? Meld deg inn i dag!

Ta turen innom for inspirasjon og god hjelp med valg av sportsutstyr. Her får du hjelp av dyktige fagfolk som er eksperter på ski, sykkel, løp og friluft. Du finner dem i 3. etg. ved rulletrappen. Velkommen til Anton Sport Strømmen!

Velkommen til Anton Sport sin nye butikk i nye lokaler!
Her finner du et bredt utvalg av alt du måtte trenge til utendørsopplevelsene.

Sport Outlet har reåpnet en større og flottere butikk

En annen lekker sportsbutikk vi har hos oss er Sport Outlet, og de utvidet butikken sin i Studio Sigdal sine gamle lokaler. Her finner du merkevarer fra en rekke kjente leverandører innen kategoriene sport, fritid og friluftsliv - alt til lave priser!

Du finner dem i 3. etasje ved Bowling 1. Velkommen!

Velkommen inn i Sport Outlet sin nye flotte butikk!
Velkommen inn i Sport Outlet sin nye flotte butikk!

Hunkemöller åpner i Superdry sine gamle lokaler

Hunkemöller er en av Europas største undertøysspesialister, og vi er superglade for at de har åpnet butikk her hos oss! Er du på jakt etter lekkert undertøy, en ny nattkjole eller en myk og deilig pyjamas? Da er dette butikken for deg!

Hunkemöller ønsker alle velkommen!

Vi gleder oss til Hunkemöller åpner!

Teaology kommer til Strømmen Storsenter

Endelig har Tealogy åpnet på Strømmen - vi gleder oss! Teaology sin Instagram-vennlige butikk åpner rett ved Burger King i 1. etasje. Her vil du finne drikke som er en kombinasjon av nykokt te og plantebasert melk, laget av lidenskapelige ansatte! I tillegg til deres populære bubble tea, får du også kjøpt deilige corn dogs! Velkommen skal du være.

Theology har åpnet dørene!