Fem trender som holder deg varm i vinter

Hold varmen med disse tipsene!

1. Deilige ytterjakker

Årets motebilde måles i hovedsak av komfort. Å ta på seg ytterjakken skal være som å kle seg i en stilig dyne, som holder deg både varm og fresh. Skal du kun ha to jakker å velge mellom denne sesongen, bør du, i tillegg til den lange boblejakken, også ha en klassisk kåpe i skapet. De mest populære fargene er beige, grønn, blå, grå og svart – men du velger selvfølgelig den fargen du rocker best!

Butikker: Me & My Cousin, Dunjakke Holzweiler, 3.450,-// Junkyard, Dunjakke SWEET SKTBS, 1.799,- // GANT, Ullkåpe, 3.150,- (Priser og lagerbeholdning kan variere).

2. Trendy interiør

I år skal interiøret vårt bestå av naturlige materialer, mønstre, ferskennyanser, kontrastfarger og statement-pieces. Hva med å la ditt “statement-piece” være et stort ullteppe til gulvet? Uansett utseende vil ulltepper gjøre rom både lunere og koseligere, samt holde på varmen og virke lydisolerende.

Butikker: Kid, Teppe natur, 74,95 // Kid, Teppe offwhite, 2.099,93 // Bohus, Bowen rundt teppe, 2.099,- (Priser og lagerbeholdning kan variere).

3. Varme sko

Har du savnet cowboy-bootsa fra begynnelsen av 2000-tallet? De er tilbake denne sesongen og holder både føttene og leggene dine varme gjennom hele vinteren. De kommer i alle mulige lengder, fasonger, lav eller høy hæl, og passer like fint til jeans som til kjoler. Bruk dem sammen med noen tynne ullsokker eller merinostrømpebukser for ekstra varme.

Er du ikke helt komfortabel med cowboy-stilen? Ingen fare, den klassiske chelsea-støvelen er like populær denne sesongen som det den alltid har vært. Se gjerne etter en som er fôret og vannavstøtende for å holde føttene varme og tørre.

Butikker: Skoringen, Brune damestøvletter B&CO, 909,- // Lindex, Knestrømper ullblanding, 149,- // Cubus, Burgunder 1-pk strømpebukse, 199,- // Cubus, Melert 1 pk knestrømper, 149,- // DinSko, Chelsea varmeforede boots, 550,- (Priser og lagerbeholdning kan variere).

4. Praktisk ullundertøy

Vil du holde deg varm på kontoret gjennom hele dagen? Ta på deg en merinoulltights under jeansen og en merinoulloverdel under genseren.

Ullundertøy er kanskje ikke det mest spennende tøyet du har i garderoben. Men når gradene kryper under 0, er det alltid det tøyet du er mest glad for at du har investert i. Og det er faktisk ikke så kjedelig! Aldri før har det vært mer trendy å kle seg praktisk, og dette har de største ullundertøyprodusentene bemerket seg. For hos Kari Traa, for eksempel, finner du et stort utvalg i plagg, farger, mønstre, former og størrelser til ulik bruk.

Butikk: Anton Sport, Kari Traa Halfzip, 999,- // Anton Sport, Kari Traa Floke Pant, 799,- // Anton Sport, Devold Camo Flower Long Johns, 999,- // Anton Sport, Kari Traa sett, 1.798,- (Priser og lagerbeholdning kan variere).

5. Smart termostat til smarte hjem

Smartprodukter til hjemmet er mer populært nå enn noensinne, og det er kanskje ikke så rart med tanke på at vi bærer med oss telefonen hvor enn vi går. Smartprodukter forenkler hverdagen vår og kan i mange tilfeller hjelpe oss med å spare penger på for eksempel strøm.

Ved å koble på en smarttermostat til radiatoren, kan du styre varmen via telefonen. Sett på automatisk og tidsinnstilt varmeregulering for effektiv oppvarming, og få full kontroll på temperaturen med et digitalt display.

Butikker: Kjell&Company, Cleverio Smartovn 1000W, 1.290,- // Eplehuset, iPhone 14 Max Pro, 15.490,- // Kjell&Company, Smart termostat for ovner, 649,- (Priser og lagerbeholdning kan variere).