Grønne planter opptil 50%

Fyll opp med dekorative og lettstelte grønne planter som øker både trivsel og velvære.

Gjør et kupp på lettstelte grønne planter som pynter opp i huset og er bra for trivselen.

Etter at julepynten er ryddet ut kan det føles litt tomt, og da er det ekstra hyggelig å fylle huset med friske grønne planter. Skap en frodig oase med forskjellige planter med ulike bladmønster, farger og former. Kontrastene vil gi en spennende og dekorativ effekt.

Akkurat nå finner du et ekstra stort utvalg grønne planter hos Mester Grønn på tilbud opptil 50%.

5 lettstelte favoritter

De fleste grønne planter er lettstelte, men her er noen forslag til planter som er ekstra lette å få til å trives, selv for deg uten grønne fingre.

Monstera og Zamioculcas er dekorative og lettstelte planter.

Monstera

Monstera er en nøysom plante som vokser langsomt, men som får store dekorative blader etter hvert som den vokser. Trives godt både hjemme og i kontormiljø og setter pris på en dusj i ny og ne.

Zamioculcas

Zamioculcas eller smaragdpalme, er en virkelig tøffing. Den tåler både sol, skygge og tørke. Den har tykke mørkegrønne blader og er en av de plantene som tåler den mørke norske vinteren best. Zamioculcas har noe vi kaller rhizomer (jordstengel), som kan ta vare på vannet i flere måneder. Det gjør at det holder å vanne den en sjelden gang.

Aglaonema eller «sjømannstrøst» tåler å stå plassert i halvskygge.

Aglaonema

Aglaonema er en lettstelt og robust plante, med fine spraglete grønne blader. Den tåler godt og stå plassert i halvskygge, og er en av de få plantene som klarer seg fint ombord på båter, derav det norske navnet «sjømannstrøst».

Hoya er kjent for sin frodighet, nøysomhet og sine flotte duftende blomster.

Hoya

Hoya, også kalt voksblomst eller porselensblomst, er helt klart en favoritt blant stueplantene. Hoya er kjent for sin frodighet, nøysomhet og sine flotte duftende blomster. Den slyngende veksten gir mulighet for å skape spennende grønne formasjoner som kan passe inn i hvilken som helst stil.

Clusia trives best om den får stå lyst og varmt.

Clusia

Clusia er en trendy og utrolig lettstelt plante med tykke læraktige blader. Clusia stammer fra tropiske strøk og trives best om den får stå lyst og varmt. La den gjerne tørke opp litt mellom hver vanning. Det beste er å la den drikke vann fra bunnen.

Trenger du flere tips, så ta turen innom Mester Grønn. Velkommen!

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo