Ny butikkmiks på Strømmen Storsenter

annonse med flere bilder
bilder av familie på tur
Scandinavian Explorer har flyttet inn i lokaler i 2. etasje, i den gamle delen av Storsenteret.
bilde av mann som går og en butikk
Boys of Europe har fått seg et realt løft, og kunne 18. februar invitere kunder inn i sin nyoppussede butikk!
sofa og et bord med plante
Nille har oppgradert absolutt alt i lokalene sine. Velkommen inn i deres lekre, nye interiørbutikk!
annonse med bilder av mote
Høyer blir å finne på samme lokasjon som tidligere i 2. etg, dog i et litt mindre lokale enn før.
stol ved siden av et bord
Foto: Produsentene/kalma.no
potter med planter
plante på et bord
12. mars flytter Lagerhaus inn i nye, flotte lokaler i 2.etg. - ny del.

Re-åpninger, nye konsepter i eksisterende kjeder og nye butikker som flytter inn. Det skjer mye spennende på Storsenteret fremover.

Scandinavian Explorer har fått nye lokaler

Scandinavian Explorer har byttet lokaler og er nå og finne i lokaler i 2. etasje, rett ovenfor Lindex, i den eldste delen av Storsenteret. Butikken har et stort utvalg av yttertøy til hele familien, blant annet dunjakker, softshell, regnjakker og strikkede ullgensere. Scandinavian Explorer brenner for godt håndverk og design, og har over 20 års erfaring – så her er du i gode hender! Velkommen inn for en hyggelig handel.

Les mer om Scandinavian Explorer her.

Re-åpning for Boys of Europe

Boys of Europe har re-åpnet sin nyoppussede og lekre butikk! Butikken er fortsatt å finne i 1. etasje i den gamle delen av Storsenteret, men har nå fått større plass og to innganger – i tillegg til at hele butikken har fått seg et realt løft! Velkommen inn.

Les mer om Boys of Europe her.

Nille flytter inn i nye lokaler

Nille har åpnet ny lekker butikk! Butikken har ikke flyttet langt, og er å finne rett over gangen for sitt gamle lokale, i den nye delen i 1. etasje av Storsenteret. Her er absolutt alt i butikken oppgradert, alt fra innredning til endringer av butikkonseptet. En perle av en butikk, som virkelig er verdt å ta turen innom. Velkommen!

Les mer om Nille her.

Det er trygt å handle på Strømmen Storsenter og vi har stort fokus på smittevern. Du kan lese mer om trygg handel her.

Høyer re-åpner i nyoppussede lokaler

8. mars åpner Høyer sin nyoppussede butikk i 2. etasje på Storsenteret. Butikken tilbyr norske og internasjonale high end- og luksusmerker i høy kvalitet. Deres fokus er den gode handleopplevelsen, og deres mål er at handleturen gjør at du blir bergtatt lang utover selve shoppingen. Velkommen inn for en inspirerende handleopplevelse!

Les mer om Høyer her.

Kalma Interiør flytter inn

I april åpner Kalma Interiør på senteret, noe vi gleder oss stort til! Butikken har over 40 års erfaring med salg av møbler og interiør til private hjem og forhandlere. De designer og utvikler egne produkter i samarbeid med ledende produsenter. Produktene håndplukkes, slik at du kan være sikker på at varen du kjøper er av god kvalitet og designet for å vare. Etter mange år i bransjen er Kalma Interiør spesialister på å plukke ut de riktige kombinasjonene som gir deg et personlig hjem.

-Vi har allerede kunder fra Strømmen-området i våre to butikker og gleder oss veldig til å åpne tredje butikk på Strømmen Storsenter! Hos Kalma Interiør får du stilrene møbler av høy kvalitet, og spennende interiørprodukter du kan tilpasse din egen personlige stil, forteller butikksjef Rikke Madsen.

Lagerhaus flytter inn i nye lokaler

Lagerhaus er en svensk interiørkjede med glimt i øyet og hjertet på riktig sted, og 12. mars flytter de inn i nye flotte lokaler i 2. etg. (ny del). De tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter for hjemmet og til festen – alt du trenger for å skape et happy place! Under åpningshelgen vil det bli vil bli gode tilbud. Velkommen til ny lekker butikk!

Les mer om Lagerhaus her.

kremer fra Rituals
Foto: Produsentene/rituals.com