Ny butikkmiks på Strømmen Storsenter

annonse med flere bilder
Dame viser smykker
Maanesten + Strømmen Storsenter = Sant!
Urtepotter og bad med lys
GRANIT finner du i 2. etasje på Storsenter.
annonse med bilder av mote
Høyer blir å finne på samme lokasjon som tidligere i 2. etg, dog i et litt mindre lokale enn før.
stol ved siden av et bord
Foto: Produsentene/kalma.no
potter med planter
plante på et bord
Lagerhaus har fått nye flotte lokaler på senteret!
sofa og et bord med plante
Nille har oppgradert absolutt alt i de nye lokalene sine. Velkommen inn i deres lekre interiørbutikk!

Re-åpninger, nye konsepter i eksisterende kjeder og nye butikker som flytter inn. Det skjer mye spennende på Storsenteret fremover.

Maanesten flytter inn!

Danske Maanesten åpner dørene på Storsenteret! Her finner du smykker som komplementerer den individuelle jente/kvinne og gir henne et sofistikert utrykk som følger trendene. Smykkene til Maanesten har et unikt uttrykk som evner å balansere nåtidens tendenser på en nyndelig måte. Smykkedesigner Lotte Venø Callesen har designet trendsettende smykker i nesten 10 år, og nå gleder vi oss til disse kommer til Storsenteret vårt!

Butikken finner du i 2.etasje, i den nye delen av Storsenteret.

Les mer om Maanesten her.

Høyer re-åpnet i nyoppussede lokaler

Velkommen til Høyer sin nyoppussede butikk i 2. etasje på Storsenteret. Butikken tilbyr norske og internasjonale high end- og luksusmerker i høy kvalitet. Deres fokus er den gode handleopplevelsen, og deres mål er at handleturen gjør at du blir bergtatt lang utover selve shoppingen. Kom innom for en inspirerende handleopplevelse!

Les mer om Høyer her.

Kalma Interiør flytter inn

Kalma Interiør åpner dørene på senteret! Butikken har over 40 års erfaring med salg av møbler og interiør til private hjem og forhandlere. De designer og utvikler egne produkter i samarbeid med ledende produsenter. Produktene håndplukkes, slik at du kan være sikker på at varen du kjøper er av god kvalitet og designet for å vare. Etter mange år i bransjen er Kalma Interiør spesialister på å plukke ut de riktige kombinasjonene som gir deg et personlig hjem.

-Vi har allerede kunder fra Strømmen-området i våre to butikker og gleder oss veldig til å åpne tredje butikk på Strømmen Storsenter! Hos Kalma Interiør får du stilrene møbler av høy kvalitet, og spennende interiørprodukter du kan tilpasse din egen personlige stil, forteller butikksjef Rikke Madsen.

Les mer om Kalma her.

Lagerhaus får nye lokaler

Lagerhaus er en svensk interiørkjede med glimt i øyet og hjertet på riktig sted, og er nå å finne i nye flotte lokaler i 2. etg. (ny del). De tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter for hjemmet og til festen – alt du trenger for å skape et happy place! Velkommen til ny lekker butikk!

Les mer om Lagerhaus her.

Det er trygt å handle på Strømmen Storsenter og vi har stort fokus på smittevern. Du kan lese mer om trygg handel her.

Nille har fått nye lokaler

Nille har åpnet ny lekker butikk! Butikken har ikke flyttet langt, og er å finne rett over gangen for sitt gamle lokale, i den nye delen i 1. etasje av Storsenteret. Her er absolutt alt i butikken oppgradert, alt fra innredning til endringer av butikkonseptet. En perle av en butikk, som virkelig er verdt å ta turen innom. Velkommen!

Les mer om Nille her.

kremer fra Rituals
Foto: Produsentene/rituals.com
ungdom i kule klær
Foto: Produsentene/instagram.com/urbannorge/
bilde av mann som går og en butikk
Boys of Europe har fått seg et realt løft!
bilder av familie på tur
Scandinavian Explorer har flyttet inn i lokaler i 2. etasje, i den gamle delen av Storsenteret.
Borddekking og sofa med puter fra Kremmerhuset
Den nye butikken til Kremmerhuset åpner i mai.

Rituals har flyttet inn i nye lokaler

Rituals tilbyr en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, sminke og produkter til hjemmet, og nå har de åpnet en ny og vakker butikk på Storsenteret vårt! Er du like glad i butikken som blander moderne teknologi med tradisjonelle ritualer fra Det Fjerne Østen som oss? Da burde du ta deg turen innom butikken som du finner i 2.etasje på Storsenteret.

Les mer om Rituals her.

Urban har blitt til Junkyard

Urban har blitt til Junkyard. Velkommen innom!

Re-åpning for Boys of Europe

Boys of Europe har re-åpnet sin nyoppussede og lekre butikk! Butikken er fortsatt å finne i 1. etasje i den gamle delen av Storsenteret, men har nå fått større plass og to innganger – i tillegg til at hele butikken har fått seg et realt løft! Velkommen inn.

Les mer om Boys of Europe her.

Scandinavian Explorer har fått nye lokaler

Scandinavian Explorer har byttet lokaler og er nå og finne i lokaler i 2. etasje, rett ovenfor Lindex, i den eldste delen av Storsenteret. Butikken har et stort utvalg av yttertøy til hele familien, blant annet dunjakker, softshell, regnjakker og strikkede ullgensere. Scandinavian Explorer brenner for godt håndverk og design, og har over 20 års erfaring – så her er du i gode hender! Velkommen inn for en hyggelig handel.

Kremmerhuset bytter lokaler

Interiørbutikken flytter på seg og blir i løpet av mai å finne ved siden av Brilleland og Kalma Interiør i 2. etasje (gammel del) på Storsenteret. Velkommen inn i ny butikk!

Les mer om Kremmerhuset her.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00