Veganske sko

Sko
Man skal ikke mange år tilbake før det var så å si umulig å få tak i veganske sko, men etter hvert som det ble et økt fokus på dette i markedet måtte man begynne å tenke nytt.

Visste du at Grændsens Skotøimagazin selger veganske sko?

Det at en sko er vegansk vil si at de er laget av rene materialer av ikke-animalsk opprinnelse. Veganske sko er produsert i syntetiske materialer uten lim, fargestoffer eller etterbehandling med dyreproteiner.

Eurosko-kjeden, som Grændsens Skotøimagazin samarbeider med, startet så smått med en egen vegan-kolleksjon for ca. tre år siden for å møte en ny gruppe forbrukere og en etterspørsel etter ikke-animalske produkter. I dag er det flere enn 10 veganske modeller i deres kolleksjon, blant merkene Remix og Edit. I tillegg til Eurosko har flere leverandører kommet på banen med veganske alternativ, slik som Dr. Martens og Birkenstock.

Nedenfor ser du noen av de veganske modeller du finner hos Grændsens Skotøimagazin.

SKO
Fra venstre: Remix 0106, 699,- // Remix 0101, 599,- //
SKO
Fra venstre: Dr. Martens Jadon, 2399,- // Dr. Martens 1460, 1699,-
SKO
Fra venstre: Roots 0529 Black, 599,- // : Roots 0529 Gold, 599,-
Sko
Remix 0103, 699,-

Grændsens Skotøimagazins veganske sko passer for alle, og er et supplement til kolleksjonen for de som spesifikt er ute etter veganske sko. Alle disse skoene er merket med vegan-hang tag, slik at man lett skal kunne finne dem i butikk.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00