Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Baker Hansen

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Baker Hansen
  • Takeaway

Om Baker Hansen

Hos oss på Baker Hansen byr vi alltid på god service og de beste bakervarene, enten du skal ha ditt daglige brød, drikke eller du vil spise en deilig lunsj. Ferske og gode varer i et trivelig miljø - det er oss! Med et smil og god service gleder vi oss til å ta i mot deg.

Velkommen til Baker Hansen – Best på glutenfritt!

I vårt eget glutenfrie bakeri, arbeider vi dedikert hver dag for å tilby ferske glutenfrie brød, rundstykker, bakevarer og kaker.

Vi legger stor vekt på å forbedre våre oppskrifter og utvide vårt sortiment, slik at du alltid finner gode glutenfrie alternativer. I tillegg til vårt faste utvalg, tilbyr vi også sesongspesifikke produkter som blant annet lussekatter, julebakst, fastelavnsboller og cupcakes.

Vi tilbyr også kaker for spesielle anledninger, som marsipankaker pyntet til bursdager, konfirmasjoner, dåp og andre feiringer. Du kan også få marsipankaker, ostekake og sjokoladekake i laktosefrie varianter!

For de som aldri ønsker å gå glipp av sitt favorittbrød, har vi utviklet en praktisk brødapp, "Baker Hansen". Med denne appen kan du enkelt bestille og hente ditt favorittbrød samme dag, når det passer deg. Så uansett om du besøker oss i butikk eller handler i vår nettbutikk, er Baker Hansen din kilde for gode glutenfrie alternativer. Se hele vårt utvalg på bakerhansen.no.

Vi ser frem til å kunne tilby deg våre glutenfrie alternativer og ønsker deg velkommen til Baker Hansen!


  • Takeaway
Kart

Beliggenhet

1. etasje, ny del

Våre tjenester

På nett

Bli inspirert

Bilder

Våre ansatte