Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
b.young

Åpent i dag 10:00 - 21:00

dame som sitter ved et bord
  • Klikk & hent

Om b.young

b.young er en butikk for den motebevisste. Våre designere har som mål å være tidlig ute med sesongens nyheter i riktige farger til gode priser. Vi har høy fokus på personlig kundebehandling, så om du er 20 eller 100 år, er vi alltid der for å gi deg den beste servicen.

b.young har også skapt det vi kaller b.fair- vårt bærekraftige valg. Som handler om ansvarlig produksjon, bærekraftige materialer, minimere avfall og utnytte nye muligheter for å redusere den negative effekten vår virksomhet kan ha. Når du ser b.fair- etiketten, vet du at vi har gjort en enda større innsats for å sikre at varen er resultatet av en bærekraftig prosess. Kom innom oss for en hyggelig handel.

b.young er et dansk mote-firma stiftet i 1991. Fra starten har vi skapt kommersiell mote for damer over hele verden. Vi er presentert i 30 markeder og vårt daglige fokus er å skape tidsriktig mote med godt design og kvalitet som gir god verdi for pengene. Vi er en del av DK Company, et suksessfullt multi-brand konsern og i dag et av Europas mest etablerte mote leverandører. 

Vi har passion for fashion og leverer 6 ulike kolleksjoner hvert år. Du kan besøke vår butikk på Strømmen storsenter for inspirasjon, god atmosfære og personlig service. Hvis du er forhindret i å besøke oss, kan du klikke deg inn på www.byoung.com og bestille varer enten hjem eller til oss med "klikk-og-hent". Med sistnevnte blir varene dine levert til oss kostnadsfritt innen kort tid, og hvis du er misfornøyd ordner vi med returen for deg. 

b.young kvinnen har mye på gang i livet. Hverdagen består av en blanding av familie, karriere og å dra ut med venner. Hun er opptatt av hvordan hun ser ut og følger trender uten å kompensere for kvalitet og komfort. Kolleksjonen vår gir henne muligheten til å kombinere det feminine med mer sporty og tøffe plagg. Hun ønsker å bli inspirert og holder seg hele tiden oppdatert på sosiale medier. 

Følg oss på sosiale medier @byoungstrommen

Velkommen til en hyggelig handel!

KLIKK & HENT UNDER KORONA-NEDSTENGING

b.young har vipps og hent i butikk.

Slik fungerer det:

  • Følg gjerne b.young på instagram profilen deres @b.youngstrommen eller på Facebook.
  • Ring (63810080), send de en e-post eller send de en melding via sosiale medier
  • Du kan reservere varer og avtale henting utenfor butikken
  • Betaling via Vipps
  • Klikk & hent
Kart

Beliggenhet

2. etasje, eldste del

Våre tjenester

På nett

Bli inspirert

Aktuelle merkevarer