Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Christiania Glasmagasin

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Om Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin har lang historie som dateres helt tilbake til 1739, og har siden den gang utviklet seg til å bli en butikkjede med et bredt utvalg av glass, porselen, kjøkkenartikler, gaver og mye mer!

Våre butikker fører alt en trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet – fra praktiske kjøkkenartikler til delikate porselensserviser og vakre glass som gjør seg bra på bordet til både hverdag og fest! Vi tilbyr flotte kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer som blant annet Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen, Norgesglasset, Rosendahl, Georg Jensen, Riedel og Stelton. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel! Som CG medlem får du alle våre beste kampanjer, inspirasjon og tips i innboksen din hver uke. Meld deg inn i din nærmeste butikk eller på CG.no.

Christiania Glasmagasin – din kjøkken og gavebutikk!

Kundeklubb

Som medlem av vår kundeklubb for du til en hver tid medlemspriser, i tillegg får du inspirasjon rundt matlaging, bordoppdekking, sesong nyheter, invitasjoner til VIP kvelder og tilgang til kampanjer før andre. Ikke medlem? Send CG til 2199, meld deg inn i en av våre butikker eller på nett. Det lønner seg å være medlem hos oss.

Skal du gifte deg?

Vi er stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser hva dere ønsker dere, slik at deres gjester trygt kan handle en gave de vet dere vil sette pris på! Den kan enkelt fylles ut i en av våre butikker, hvor dere kan få kyndig veiledning av oss. Vil dere sitte i fred og ro, kan listen opprettes og endres på bryllupslisten.no. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting.

Enkelt for gjestene – enkelt for dere!

Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk i serien Sentimento til en verdi av 689,- gaven kan hentes i en av våre mange butikker, se oversikt på cg.no.

Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner.

Christiania Glasmagasin – for folk flest til hverdags og fest!

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel!

Kart

Beliggenhet

2. etasje

Aktuelle tilbud

Bli inspirert

Aktuelle merkevarer