Høstens trender – enten du velger luksus eller budsjett

dame som vise kåper

En ny høstgarderobe kan være så rimelig eller eksklusiv som du ønsker.

Slik kan du finne dine budsjettvarianter eller luksusfavoritter blant høstens fineste trender.

Det finnes i dag over 50 motebutikker fordelt på luftige arealer inne på Strømmen Storsenter. Det gjør utvalget av klær stort – i alle prisklasser, for noen og enhver.

Med andre ord er det fullt mulig å gå en velkledd høst i møte – uansett om du drar bankkortet på et tosifret eller firesifret beløp. Er mangel på inspirasjon en av utfordringene, er butikkene her for å hjelpe deg. De er til enhver tid oppdatert på nyankomne nyheter og sesongens trender, enten du besøker kjedebutikkene eller de mer selvstendige nisjebutikkene. Utvalget er stort, slik at alle kan ta sin plass denne høsten.

Se våre forslag til antrekk og plass i ulike prisklasser.

Den velkledde looken

Mote klær luksus vs budsjett
Utvalget av høstnyheter blant senterets motebutikker er enormt.

Å kle seg corporate – en av høstens største trender, er en trend vi har sett i flere år allerede. Den har ikke blitt mindre etter at vi la strenge restriksjoner bak oss og endelig kunne vende tilbake til kontorlandskap, restauranter og sosiale samlinger.

Trendens sterkeste kort er kanskje fleksibiliteten som ligger i stylingen og det store utvalget i materialer, snitt, passform og pris. Finner du den perfekte blazeren, kan den ligge an til å bli en favoritt i garderoben og en investering for både jobbmøter og restaurantbesøk. Har du et lavt budsjett, eller ønsker flere blazere og mer variasjon, er mulighetene for rimelige modeller hos butikkene mange. Eller kanskje din neste favoritt er å finne i mannens klesskap? En maskulin, oversized blazer er fortsatt svært gjeldende i motebildet.

Mote klær luksus vs budsjett
Snitt, materiale, kvalitet og pris kan være med på å skille to plagg som ligner.

Blazerens mange stylingmuligheter gjør den svært allsidig og tidløs. Blazeren kan kombineres med dressbukse og bli en drakt, eller styles med en bomullsbukse og en fin, myk bluse til. Den uttrykker både maskulinitet og feminitet og kan gi et stramt, profesjonelt uttrykk eller by på en mer casual, komfortabel stil i kombinasjon med jeans eller mer uformelle bukser.

Mote klær luksus vs budsjett
Corporate-stilen byr på ulike variasjoner og kombinasjoner.

– Motebildet denne høsten er å se velkledd ut, med bruk av ulike materialer og snitt for å oppnå denne stilen, forteller Kristin hos Kappahl.

Mulighetene er mange og kappahl mener ulike materialer gir variasjoner i både stil, uttrykk og pris.

– Skinnimitasjon er et godt alternativ til skinn og et materiale det er veldig elegant å kombinere med blonder og grov strikk. Vi ser mye bruk av blanke materialer denne høsten, sier butikksjefen.

Mote klær luksus vs budsjett
å jakt etter den ultimate trenchcoaten denne høsten? Heldigvis har butikkene et utvalg i flere ulike prisklasser.

Trenger du en ny jakke denne høsten? Trenchoaten ble designet for over 100 år siden og er i dag en moderne klassiker som kommer i mange ulike varianter, kvaliteter og prisnivåer. Når trenchcoaten er i bruk, er det vanskelig å gjette hvilken kvalitet du har gått for. Senterets motebutikker har dessuten mange favoritter å velge i – i flere delikate fargetoner.

Den komfortable looken

Mote klær luksus vs budsjett
Ponchoen er lun, varm, trendy og i flere ulike prisklasser denne høsten.

Ønsker du mer komfort og sverger til myke former, kan dressbuksen byttes ut med linbukse eller bomullsbukse, og blazeren erstattes med strikkegenser eller poncho. Ponchoen er et feminint antrekk som både er praktisk på kalde høstdager og gir en nydelig silhuett til ethvert antrekk, i tillegg til at den fungerer godt til både formelle og uformelle sammenkomster. Regnponchoen seiler opp som en praktisk favoritt hos de trendbevisste og har blitt et must når regntunge høstdager melder sin ankomst.

Mote klær luksus vs budsjett
To jakker i ulike prisklasser, fra Høyer og Olivia’s Verden.

En av høstens store trender, svøpende kåper, minner mye om poncho-trenden. Et fellestrekk med høstens jakker og kåper er at de gjerne kan være oversized – et praktisk gode i sesongen vi går inn i, med lag-på-lag for høy komfort og lun varme.

Ikke glem tilbehøret

Mote klær luksus vs budsjett
Slips i mange ulike prisklasser finnes i flere av motebutikkene på senteret

Hva løfter vel antrekket mer enn klassisk tilbehør? I likhet med hvor lite et malestrøk kan koste i et større oppussingsprosjekt, er tilbehør den rimeligste måten å fornye et antrekk på – enten du styler det med stilige sko, store øredobber, dekorativ hårpynt eller klassiske vesker. Høstens fineste vesker finner du både i senterets veskebutikker og hos motebutikkene i et bredt utvalg – uansett lommebok.

Mote klær luksus vs budsjett
Leter du etter din neste veske, er det mulig å finne en favoritt, enten du er bevisst på pris eller materialer.
Mote klær luksus vs budsjett
Både motebutikkene og veskebutikkene på senteret har et stort utvalg vesker i ulike materialer.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00