Påskekrim: Dette er bøkene vi vil lese nå!

Skal du kose deg med bok og egentid i påsken? Her er krimbøkene våre eksperter anbefaler nå!

Perfect day

Ønsker du å lese en røff og tøff krim i påsken er denne boken perfekt! Perfect day er bok nummer tre fra forfatteren bak boken “Elskede barn”. Dette er en følelsesladet psykologisk krim i toppklasse som handler om å finne sannheten og om å finne ut hvem den egentlige morderen er.

“Jenter på mellom seks og ti år har forsvunnet over en periode på fjorten år. Røde bånd viser politiet veien til likene deres, men ingen har klart å finne spor etter gjerningsmannen. En kveld blir den internasjonalt anerkjente filosofiprofessoren og antropologen Walter Lesniak arrestert mens datteren Ann er til stede. Tiltalen lyder som følger: drap på ti unge jenter. Professor Tod, er overskriften i tabloidpressen. Men datteren Ann er fast bestemt på å bevise farens uskyld - og dermed begynner en reise inn i menneskesjelens mørkeste rom.”

Boken får du kjøpt hos Ark og Norli. Veiledende pris 439,-

Gjøkungen

Dette er Helene hos Ark Strømmen sin absolutte favorittbok, og som Ark selv sier: Den beste boken fra Lackberg til nå! Er du en Lackberg-fan, er dette med andre ord en bok du både bør og må lese, så hvorfor ikke gjøre det i påsken?

“To grusomme hendelser, tilsynelatende uten forbindelser, ryster Fjällbacka. Først blir en kjent fotograf funnet drept i utstillingslokalet sitt kvelden før han skal åpne en ny utstilling. Deretter, på en liten øy utenfor Fjällbacka, rammes den kjente forfatteren Henning Bauers familie av et trippeldrap. Patrik Hedström og kollegaene på Tanumshede politistasjon har store utfordringer med å løse de to sakene. Samtidig graver Erica Falck i et tragisk mord som skjedde i Stockholm i 1980-årene. Det viser seg at alt kommer for en dag når gamle synder fra fortiden kommer frem i lyset.”

Boken får du kjøpt hos Ark og Norli. Veiledende pris 429,-

"Hund uten grav" skrevet av Torkil Damhaug.
"En helt annen historie" skrevet av Stefan Ahnhem.

Hund uten grav

Hund uten grav er en sterk thriller der du dras inn i en verden der vold og hevn truer, men også der omsorg og forsoning er mulig.

“Gina Witt, feminist og tv-kjendis, beundres og hates for sitt aktualitetsmagasin på NRK. En episode om overgrep får fatale følger, og kort etter blir den omstridte programlederen funnet drept i søsterens hjem. Den tidligere stjerneadvokaten Fred Rivers får vite at det var datteren hans Silje som kom hjem og fant den drepte - og at drapet har en uhyggelig likhet med det han for tolv år siden selv ble dømt for. Han blir ikke kvitt tanken på at også Silje kan være i fare.”

Boken får du kjøpt hos Ark og Norli. Veiledende pris 439,-

En helt annen historie

Og sist, men ikke minst - en absolutt verdig bok for påsken: En helt annen historie. Boken kaster nytt lys over Fabian Risk-universet som har nådd ut til millioner gjennom bøker som Siste spiker og Den niende graven. Et perfekt sted å starte for nye Ahnhem-lesere, eller en fersk innfallsvinkel for alle som kjenner til forfatteren fra før.

“En blogger blir funnet død på et av Stockholms finere hoteller. En erotisk lek som har gått for langt, eller en iscenesatt henrettelse? Saken havner på bordet til Fabian Risks tidligere kollega Malin Rehnberg. Hun har hentet seg inn etter hendelsene i Den niende graven tre år tidligere, og må nå kjempe mot sin nye sjef som ønsker å prioritere en pågående trafficking-sak. Når enda et mord skjer, tårner spørsmålene seg opp: Finnes det en kobling mellom ofrene? Er et større spill i gang? Og hva er stalkeren som insisterer på å blande seg inn i etterforskningen ute etter?”


Boken får du kjøpt hos Ark og Norli. Veiledende pris 449,-

Kallmyren

Kallmyren er en frittstående oppfølger til boken Polarsirkelen, Liza Marklunds kritikerroste og bestselgende tilbakekomst til krimsjangeren. Dette er en krim fra øverste hylle, som virkelig drar deg inn i historien og holder på oppmerksomheten din fra start til slutt!

“I 1990 finner Wiking Stormberg en lapp fra sin kone, Helena. Hun har gått en tur for å plukke multer. Deres nyfødte datter, Elin, er med på turen, mens sønnen Markus er hos farmor. På kvelden har ikke Helena og Elin kommet tilbake. Elin blir funnet i live ved Kallmyren, mens Helena er forsvunnet. Kroppen hennes ble aldri gjenfunnet. Den kalde myra ble hennes grav. Mange år senere er Wiking fortsatt dypt berørt av tapet av sin kone. Men så en sommerdag i 2020 mottar Markus et illevarslende brev signert med Helenas signatur. Kan hun fortsatt være i live? Men hvorfor skulle hun eller noen andre true familien hans? Wiking må spørre seg selv om han holder på å bli gal, om han ser spøkelser, eller det finnes krefter som truer ham og familien hans - og i så fall hvem eller hva.”

Boken får du kjøpt hos Ark og Norli. Veiledende pris 439,-

Operasjon Fartsstripe og andre mysterier

Operasjons Fartsstripe og andre mysterier fra Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes er en fantastisk krimbok for de minste. Denne gir pur leseglede for barna, og er spenning fra første til siste side!

“Hvem stjal en million kroner fra gamle Molly Vang? Hva ligger gjemt inne i den gamle, nedlagte jernbanetunnelen? Hvorfor renner det rødmaling langs veikanten? Hvordan ble egentlig Tiril og Oliver kjent med Åtto? Hvor kommer den mystiske blå pakka fra? Og hvilken hemmelig ingrediens skal til for å lage Matildas muffins? I denne boken får du svar på alle spørsmålene! Operasjon Fartsstripe og andre mysterier har hele seks spennende historier om Tiril, Oliver og Åtto. Sammen driver de Detektivbyrå nr. 2, hvor ingen sak er for liten, og ingen sak er for stor.”

Boken får du kjøpt hos Ark og Norli. Veiledende pris 299,-


Klarer du å finne forræderen? Påskespill fra Ark og Norli.

Tilleggstips: Hva med å finne forræderen selv?

Ønsker du å bringe ditt eget lille krimunivers inn i påsken, kan dette spillet være noe som faller i smak. Dette er et skjult forræderspill som passer for 5 til 10 personer. Hensikten med spillet er å finne ut hvem som er forræderen i gjengen. Klarer du det?

Spillet får du kjøpt hos Ark og Norli. Veiledende pris 829,-

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00