Disse utelekene holder barna i aktivitet i sommer

To jenter som leker ute i hage i sumobryter kostyme fraRingo
Ringo, 399.90,-
Barn som holder stor Mikado
Barn som leker med frisbeegolf
Molkky spill
Mikado/Ringo, 99,90//Frisbeegolf/Lekia, 349,-//Molkky/Ringo 149,90,-

Boltreplassen for barn blir med ett romsligere når ferie og deilige sommerdager står for tur. Sommerens uteleker byr på et høyt aktivitetsnivå for alle barn.

De er de tradisjonelle lekene som fortsatt regjerer utendørs – ikke overraskende. Badebassenget, trampolinen og mikado er tidløse klassikere som engasjerer både barn – og voksne!

– Puslespillet tok virkelig av og ble en populær inne-aktivitet nå i koronaåret. Nå flytter vi oss ut og kaster oss over kubbespill, vannpistoler og ringspill, forteller Magnus hos Ringo.

To jenter som leker på trampoline og med såpebobler
Såpebobler/Ringo, 99,90//Berg trampoline/Ringo// Megaball/Lekia fra 100,-

Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva barna kan sysselsettes med, og flere av lekene inviterer til aktivitet og sosialt samspill. Lekene som krever litt plass, kan rigges opp i hagen eller i en park i nærheten.

Jenter som leker i hagen med frisbeegolf
Frisbeegolf / Lekia, 349,-
Blikkbokser
Stor jente bærer liten jente med bowlingkjegler i håden
Blikkbokser/Ringo, 249,-//Bowling/Ringo, 249,90
uteleker
Sommerpynt på lekehus
Såpebobler/Ringo, 99,90// Lanterne/Ringo, 59,90

Vekk konkurranseinstinktet

Hvorfor ikke sette opp en liten bowlingbane for barna i nabolaget? Arrangere frisbeegolf i egen hage og gjøre en liten turnering ut av det? Eller invitere til pool party om dere er så heldige å ha plass til et større badebasseng? Oppblåsbare badeleker finnes i alle mulige former og størrelser for enhver smak hos lekebutikkene på senteret.

I god EM-ånd er også fotballmålene å få tak i hos Lekia på Strømmen Storsenter.

– For de av barna som drømmer om å bli en fremtidig fotballspiller, kan et noe mer utfordrende fotballmål være midt i blinken for å trene på hvor du skal skyte, forteller Kaja hos Lekia.

Barnas egen hagefest

Man kan også invitere til hagefest på barnas premisser med mindre boltreplass enn det. La barna få ta del i innkjøp av pynt og serveringsartikler og bestemme hva som skal serveres i glassene. Kanskje er det morsomt å lage hjemmelaget is til de heldige gjestene?

Barne-bord dekket til sommerfest med sommertallerken, melon og kirsebær
Diverse kopper og tallerkener/Ringo, fra 39,90
Uteleke
Stigegolf/Ringo 599,99

Oppskrift på hjemmelaget is er ikke tidkrevende, i følge Meny

Den gode, gamle saftisen får du ved å blande rød saft, som husholdningssaft med vann og fylle i saftis-former. Appelsinjuice kan også gi fargerike saftis, særlig om du fryser ned halve isen med en gul appelsinjuice først og deretter etterfyller med en rød juicevariant.

Kilde: Meny

Jente holder fiske stang fra Lekia
fisk i basseng
Baderinger melon og ananas
Fiskestang med fisk/Ringo, 129,90//Badeleker/Ringo, 129,90//Basseng/Ringo

Det er også flere leker som krever minimalt med plass og som kan gjennomføres på en mindre hageflekk eller på terrassen. Også her vekkes garantert konkurranseinstinktet til live, og det er mulig å lage en konkurransedag ut av det. Ringspill, kubbespill og å kaste på blikkbokser minner de voksne om egen oppvekst og er morsomt for både små og store.

Med andre ord – det skal godt gjøres å kjede seg når utetemperaturen inviterer til aktivitet, og lekebutikkene Ringo og Lekia bugner av leker. Det lover godt for lekelystne barn!

Lekene finner du hos Ringo i 2. etasje og hos Lekia i 1. etasje på Strømmen Storsenter.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00