Slik styler du balkongen i sommer

Møbler
Madelen på Kremmerhuset Strømmen Storsenter.

Harmonér interiøret du har inne med uteplassen. Dette skaper en følelse av at huset blir forlenget når temperaturen stiger og vi flytter oss mer ut.

Så hvordan styler vi balkongen i år? Vi har tatt en prat med Madelen på Kremmerhuset Strømmen Storsenter om akkurat dette.

– I år ser vi at det er blå, rosa, og gule toner som gjelder, sier Madelen og peker mot fronten av butikken som bugner av rosa puter, pledd og dekorgjenstander.

– Balkongen skal gjerne være en forlengelse av stuen. Her tenker jeg derfor at man ikke bør være redd for å dekorere med de samme tingene man har inne, sier hun. Hun peker på en hylle. – Fyll en hylle med for eksempel planter og andre gjenstander.

Idet hun fullfører siste setning, ser vi en dekorativ vase som minner om en kvinnelig bakdel. Hun smiler og sier: – Ja, den har vært veldig populær i lang tid.

Møbler
Vase Rumpe sand fra Kremmerhuset kr 199,-

Vi tar en runde i butikken og legger merke til at denne sesongen er preget av kos og lune detaljer.

Møbler
Loungestol Konrad velur oliven fra Kremmerhuset kr 1.799,-
Møbler
Møbler

Nøkkelen ligger i de små detaljene

Balkongen legger altså til noen ekstra kvadratmeter til stuen din, og med det i bakhodet, er det bare fantasien som setter en stopper.

Balkongen kan bestå av vaser, pledd, puter, plantepotter, beplantning og lykter. Litt lys når solen er på hell vil gjøre mye for den gode stemningen. Har du mye innsyn, kan du bruke Madelens tips og finne en hylle du kan fylle med favorittingene dine.

Velg deg en fargepalett du trives med. Er du lei av fargene du har inne, er dette kanskje tidspunktet for å oppgradere litt av interiøret der også.

Møbler
Putetrekk artisjokk fra Kremmerhuset, kr 199,90

Er du usikker på hvor du skal begynne, kan du for eksempel starte med å finne to-tre puter eller putetrekk du liker godt, og følge paletten deretter.

Lykke til med årets uteprosjekt. God sommer!

Aktuelle tilbud

En stue med en stor sofa og et stuebord, med et bilde på veggen

-50% på bilder*

Kremmerhuset
Gjelder 1. april til 5. mai

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo