Ta plass på Strømmen Storsenter i sommer

Vår stylist Ingrid tar deg gjennom sine favorittkonsepter på Strømmen.

I sommer er det bare å strømme til Norges shoppingmekka, Strømmen Storsenter. Du trenger nemlig ikke reise langt for å få en 6-stjerners shoppingopplevelse!

Med nesten 200 butikker, spisesteder og ulike virksomheter får du det du trenger og ønsker deg, og det du ikke visste du trengte og ønsket deg. Og alt dette, kun 20 minutter fra Oslo! Det høres vel nesten for godt ut til å være sant, tenker du, men det er det ikke! Vår stylist Ingrid tar deg her gjennom sine favorittkonsepter på senteret vårt.

Nytt, lekkert badetøy for sommeren hos Hunkemöller

Hunkemöller, som er en av Europas største undertøyspesialister, har nettopp åpnet på Strømmen, og det synes jeg er så gøy! Nå som gradestokken nærmer seg 30 grader ute og sommerferien til Italia står for tur for min del, er dette det perfekte stedet å finne nytt, lekkert badetøy. Hunkemöller har en god variasjon av badetøy med masse søte detaljer og rysjer. Jeg personlig liker litt nøytrale farger på badetøyet mitt, og akkurat nå har de et stort utvalg av nettopp det! De har også flere søte strandkjoler inne. Jeg falt pladask for denne hvite med blonder og knyting i livet.

Hunkemöller er en av Europas største undertøyspesialiser og har et stort utvalg av badetøy og strandplagg, undertøy, nattkjoler og pyjamaser.

Masse favoritt-sneakers hos Foot Locker

En annen butikk som er ledende innenfor det de driver med på Strømmen, er Foot Locker. For deg som ikke kjenner til butikken, så er det en skobutikk som selger alt du måtte ønske deg innen sneakers, joggesko og løpesko. De har alltid masse fete sneakers inne, og jeg elsker å ta turen innom for å finne nye favorittsko. Hvite sneakers er perfekte til sommeren, og selv er jeg en litt nøytral sneakers-jente, så jeg går ofte for fargen hvit. Favorittmerkene mine er New Balance og Adidas, og hos Foot Locker har de alltid et stort utvalg av begge merkene, noe jeg elsker!

Foot Locker selger alt du måtte ønske deg innen sneakers, joggesko og løpesko. Kom innom og finn dine nye favorittsko!

Solkrem med duft av piña colada hos Signaturklinikken

En ting som er veldig viktig for meg, er å ta vare på huden min. Og da er jo Signaturklinikken perfekt! De er en medisinsk hudklinikk som har erfarne behandlere som tilbyr alt fra 3D-hudanalyse til profesjonell hudpleie og laserbehandlinger. Det som jeg setter ekstra stor pris på i disse dager, er at de også selger deilig, deilig solkrem fra Ecran. Solkremen er superenkel å bruke, naturlig på duft, ultraren og oppleves ikke klissete på huden. I tillegg er den vann- og svetteresistent, fukter og pleier huden, og gir optimal beskyttelse mot solen. Den kommer i duftene piña colada, tropical, kokosnøtt og guava mango. Nydelige lukter som anbefales!

Det er viktig å beskytte seg i solen. Denne solkremen fra Ecran som selges hos Signaturklinikken er lett å bruke og dufter helt nydelig.

Me & My Cousin i mitt hjerte!

En av mine absolutte favorittbutikker på Strømmen Storsenter er Me & My Cousin. De har alltid alt det siste innen trendy merkevarer. To av mine favorittmerker når det gjelder klær er Ganni og Holzweiler, og hos Me & My Cousin har de alltid de siste nyhetene innen begge merkene. Butikken har også merker som byTiMo, Cala, Ella & il, Maria Black, Second Female og Loyds, i tillegg til flere andre! Er du på jakt etter den perfekte sommerlooken, bør du ta turen innom. Nå bugner det nemlig av lekre kjoler og skjørt hos dem!

Me & My Cousin er en godteributikk for fashion-lovers! Ta deg turen innom og finn deg noen nye, lekre skatter til garderoben din.

Pastelldrøm og TikTok-strikker hos Olivias Verden

Olivias Verden har så mange søte sommerantrekk nå! Vegger på vegger med nydelige klær i pastellfarger og lette materialer. Dette er en butikk jeg er veldig fan av, som selger kvalitetsvarer i flere prisklasser. Masse kule merker, fine smykker og lekent hårtilbehør! Du har kanskje fått med deg de populære TikTok-strikkene? De finner du her, i masse forskjellige farger.

Man kan ikke annet enn å dra på smilebåndet når man går innom Olivias Verden. Så mange fine plagg, farger og hyggelige ansatte!

Norges største Anton Sport-butikk

Den berømte tidsklemma er noe vi alle kjenner på til tider, og jeg er intet unntak. For å klare å få en hektisk hverdag til å gå opp, er jeg en person som trener mye hjemme, og da ofte yoga og pilates. Anton Sport på Strømmen Storsenter er Norges største Anton Sport-butikk, og utvalget deres innenfor ulike treningsformer er enorm. Absolutt en butikk du bør ta deg tid til å besøke!

Anton Sport har et enormt utvalg av ulike treningsutstyr, uansett hvilken form for trening du liker. Så her finner du garantert noe som holder treningshjulene dine i gang.

Noe for enhver smak hos Companys

Companys er enda en favorittbutikk hos meg. Er du opptatt av mote og fashion, er dette virkelig en butikk du bør besøke. Her bugner det av klær og tilbehør i ulike prisklasser, noe for enhver smak. Er du som meg, veldig glad i Samsøe Samsøe, kan jeg nesten garantere deg at du forlater Companys med en full handlepose. Så mye fint!

Companys er et ledende multibrand-konsept som fører noen av Skandinavias beste merkevarer. Her finner du garantert noe du vil ta med deg hjem!

Prikken over i'en hos Granit

Er du en av dem som har planer om å arrangere sommerfest eller ha lowkey vennesamlinger hjemme i sommer, er Granit på Strømmen en butikk du bør besøke. Her finner du alt fra nydelige små vaser du kan pynte sommerbordet med, matchende flasker du kan fylle vann i, lys og kurver, til deilige stolputer og pledd. Alle de tingene som virkelig setter prikken over i´en når du skal invitere gjester på besøk.

Alt du trenger til sene sommerkvelder med venner og familie finner du hos Granit på Strømmen.

Friske blomster fra Interflora Strømmen

Jeg elsker å ha friske blomster hjemme, så det å gå rundt hos Interflora Strømmen er bare helt nydelig. Flotte roser, frodige orkideer og haugevis av grønne planter er en drøm for oss blomsterelskere.

Blomster, blomster, blomster! Alle som jobber hos Interflora Strømmen har fagbrev og lang erfaring. Da kan du være sikker på at du får friske blomster og planter til topp kvalitet!

Verdens beste pistasjebolle fra BIT

Bollene fra BIT er helt magiske. Rett og slett verdens beste boller. Min absolutte favoritt er pistasjebollen. Og så er det jo rimelig digg at de alltid har fire boller for 116 kroner. Det perfekte stedet å ta seg en pustepause under shoppingturen i sommer.

Mmmmm, nam! Ta deg en pustepause underveis i shoppingen med å nyte en bolle fra BIT.

Jeg håper du blir inspirert og tar deg turen til Strømmen Storsenter i sommer. Vi gleder oss til å se deg!

Klem Ingrid.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00