Vakre borddekkinger med Christiania Belysning

Hos Christiania Belysning finner du mange nydelige batterilys til enhver smak og anledning.

Skap den perfekte feiringen med bordpynt fra Christiania Belysning.

Stemningsfull borddekking og bordpynt bidrar til en nydelig atmosfære på de store feiringene. Enten det er konfirmasjon, bryllup eller dåp/navnefest, kan Christiania Belysning hjelpe deg med å lage det perfekte selskapsbordet. Med vårt store utvalg av lysende bordpynt som lyslenker, vaser og batterilys, kan du sette en unik preg på feiringen. Her er fem tips.

5 tips til å skape vakre borddekkinger

  1. Skap dynamikk med høydevariasjoner. Pynt med oppladbare bordlamper, lykter, høye vaser og/eller lysestaker.
  2. Bruk et tema eller en stil til dekkingen av bordet, og la detaljene matche hverandre - fra duk til servietter.
  3. Lyslenker på bordet eller i rommet setter prikken over i'en - enten du dekker på ute eller inne. Det koselige lyset og dynamiske formene skaper en varm atmosfære.
  4. Bruk mange lys på bordet. Dette gir en innbydende følelse. Et godt tips er å velge batterilys, da disse er brannsikre alternativer til levende lys. Da kan du senke skuldrene helt når familie eller venner samles til festlige lag.
  5. Bruk friske blomster eller kunstige blomster i vaser på bordet. Dette gir bordet et elegant og fargerikt utseende.
Stemningsfulle lyslenker på bordet som denne olivengirlanderen er kjempe dekorative.

FAQ

Hvilke farger passer best for borddekking til en konfirmasjon?

Dette kan variere, og er mest en smakssak. Et tips er å gå for et tema eller en fargepallett, slik at du skaper en rød tråd.

Hvordan kan jeg bruke lys i borddekkingen min?

Lyslenker kan draperes over bordet, henges opp eller legges rundt serveringsfat for en stemningsfull effekt. Vi har kule slynger formet som skjell, olivenblader og kirsebærblomster for å nevne noe.

Lysplanlegger kan også varmt anbefale å velge oppldabare bordlamper på festbordet. Et godt tips er Como oppladbar fra &Tradition på bordet inne og ute og Tavolo lykt til gulv inne og ute, sistnevnte er spesielt velegnet ved store vinduer.

Hvilke blomster passer best for bordpynt til et bryllup?

Dette varierer veldig og du kan velge nøyaktig det du vil. Tradisjonelt brukes blomster som roser, peoner eller liljer, men det er ingenting i veien for å gå for noe helt annet.

Hvordan kan jeg gjøre borddekkingen min unik?

Legg til personlige detaljer, som håndskrevne bordkort eller spesielle minner knyttet til anledningen, som en slynge med polaroidbilder eller lignende.

Hvordan kan jeg bruke lyslenker utendørs?

Lyslenker kan henges i trær, draperes over gjerder eller vikles rundt utemøbler for en magisk effekt. Vi har et godt utvalg lyslenker til utendørs bruk - både som går på batteri, solcelle og med støpsel.

Kan jeg bruke alle oppladbare bordlampe ute?

Når du skal ha festmåltidet utendørs kan du ta med oppladbare bordlamper ut. Bare sikre at du tar dem med inn igjen sammen med resten av bordpynten - særlig hvis den ikke tåler vann (har IP44 eller mer). Hos oss finner du bærbare bordlamper i begge kategorier.

Bør jeg velge batterilys eller levende lys?

Dette kommer an på om du skal være inne eller ute, hvilke type lys du vil ha og dine personlige preferanser. Batterilys er imidlertid brannsikre og gode alternativ.

Ute er det også en fordel, da de ikke blåser ut hvis det blåser litt. Hos oss finner du batterilys som er svært naturtro og laget av voks. Vi har batterilys til innebruk og til utebruk.

Lyslenker til innendørs kan også brukes til borddekking utendørs ved fint vær.
Bruk gjerne flere av samme type oppladbar bordlampe på festbordet. Husk å lade dem opp i forkant, slik at de kan lyse i mange, mange timer.
Dekorer rundt festbordet med nydelige slynger. Når det begynner å skumre blir det en magisk stemning.

"Ta turen til Christiania Belysning på Strømmen Storsenter og se vårt store utvalg av lysende bordpynt som lyslenker, vaser og batterilys, og sett et unikt preg på feiringen". Alexa, butikksjef for Christiania Belysning Strømmen.


Les hele artikkelen og se all produktinformasjon her.

Velkommen til Christiania Belysning i 1. etg. Som du finner her.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00