Lekne DIY-tips til maibordet

17.mai borddekor

Hvorfor ikke perle enkel og dekorativ borddekor til 17. maibordet, eller friste gjestene med en overraskelse som både smaker og gleder? Se våre beste maitips!

Mai er kanskje årets vakreste måned – noe som gjenspeiler seg i festhøytiden vi nå går inn i. Med 17. mai, bursdag og jubileer, dåp og konfirmasjon, sommeravslutninger og høytider for tur, har vi mye å feire. Vi er sultne på godt selskap og vil gjerne gjøre ekstra stas på gjestene – i vårlige, dekorative omgivelser bare mai kan levere.

17.mai borddekor

Lekre maibord byr på uendelig med muligheter, enten du er kreativ eller velger en tryggere løsning. Du behøver ikke være fingernem eller kreativ for å lage borddekoren vi tipser deg om her. Hva med å sette barna i sving med lekne oppgaver og smakfulle fristelser? Et perfekt avbrekk for både store og små!

17.mai produkter

Flagget i perler

Mai er en fargerik festmåned og derfor passer lekne innslag godt inn – uansett uttrykk og form. Hvorfor ikke perle vakre hjerteflagg, en enkel men fin måte å pynte på, som også kan involvere barna i forberedelsene? Oppgaven kan være meditativ i seg selv i dagene før 17. mai, og resultatet blir både personlig og lekent for store og små. Perler og brett finner du hos Panduro Hobby på Strømmen Storsenter.

Lekre marshmallows-sticks

Vil du slå sammen smakfulle fristelser og lekker borddekor, er disse uimotståelige marshmallowsene det perfekte prosjektet. Også her får du garantert familiens yngste medhjelpere med på laget om du vil. Alt oppgaven krever er ispinner fra en hobbybutikk som Panduro Hobby, smeltet kokesjokolade, kakestrø og marshmallows. Stikk pinnene inn i en marshmallow, dypp den i smeltet (vannbadet) kokesjokolade og deretter i en bolle med kakestrø. Voila!

17.mai mashmellows
DIY av marshmallows

Cellofan-overraskelser

Liker du idéen om å glede ganen og øyet på én og samme tid, vil fristende cellofanposer med smakfullt godteri være noe for deg og gjestene dine. Posene kan i tillegg gis som gaveposer under 17. mai-lekene, eller som en hyggelig velkomst til gjestene i dåp, konfirmasjon eller i bursdager. Cellonfanposer får du hos Lagerhaus, og godteri i rødt, hvitt og blått finner du hos Dropsen og Yummy Heaven.

17.mai perler og godteri
DIY av cellofanposer

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00