Her er fire mobiltips til skolestart

Barn som ser på mobiltelefon
Bilde av mobiltelefon
Bilde av mobiltelefon
Samsung Galaxy A32 5G / Samsung Galaxy A42 5G
Bilde av mobiltelefon
Bilde av mobiltelefon
Samsung Galaxy A52 / iPhone 11

Mange foreldre bruker skolestart som en inngang til barnets første mobiltelefon. Her er noen tips til en god digital start på skoleåret.

Hvordan sørger man for å gi barna en god skolestart? Her er det mange veier til mål, og vi skal uttale oss om det vi kan best: gode mobilopplevelser. I våre ice-butikker finner du et bredt utvalg av mobilutstyr for din ferske elev!

Slik velger du den første mobilen

Barnas første mobiltelefon er nok den man grubler mest over. Er det for tidlig å kjøpe nå? Hva med resten av klassen, har de også mobiltelefon? Hvilken type? Det er jo så mange der ute!

Her er noen tips vi håper kan hjelpe deg i vurderingsfasen.

Samsung Galaxy A32 5G

Denne prisgunstige mobiltelefonen fra Samsung er et godt alternativ for barnets første mobiltelefon. Samsung A32 er en rimelig og solid 5G telefon med fire fantastiske kameraer som kan forevige store, små og rare øyeblikk. Optimaliser trygghetsopplevelsen fra øyeblikket mobilen startes opp for første gang med det prisbelønte sikkerhetssystemet Samsung Knox.

Samsung Galaxy A42 5G

Denne modellen fra Samsung er både rimelig, 5G-klar og har en flott skjerm for både spill og video. Mobilen er utstyrt med fire kameraer – perfekt for å fange flotte minner av mye sprell og moro. I tillegg har den et batteri som tåler å være på farta når barna raser rundt i skolegården eller er på andre eventyr.

Samsung Galaxy A52

Du kan ikke slå feil med denne modellen! Galaxy A52 er IP67-klassifisert, som vil si at den er ekstra bestandig mot både støv og vann. Batteriet er kraftig nok til at det ikke må tenkes på, og når det første må lades så kommer det opp til 50% på 30 minutter.

Mobilen blir sikker innenfra og ut, med sikkerhetssystemet Samsung Knox. Hvis barnet ditt er glad i å ta bilder, så har denne modellen hele fem forskjellige kameraer å by på.

Mobilen kan kjøpes som både standard og 5G klar modell

iPhone 11

Denne mobilen passer alle og enhver.

iPhone 11 er ekstra bestandig mot støv og vann, med et batteri som varer gjennom dagen – perfekt for en lang dag hjemmefra ut på eventyr. En A13 Bionic-chip og et godt 12 MP kamera gjør iPhone 11 til en utrolig god telefon.