Her er fire mobiltips til skolestart

Barn som ser på mobiltelefon
Bilde av mobiltelefon
Bilde av mobiltelefon
Samsung Galaxy A32 5G / Samsung Galaxy A42 5G
Bilde av mobiltelefon
Bilde av mobiltelefon
Samsung Galaxy A52 / iPhone 11

Mange foreldre bruker skolestart som en inngang til barnets første mobiltelefon. Her er noen tips til en god digital start på skoleåret.

Hvordan sørger man for å gi barna en god skolestart? Her er det mange veier til mål, og vi skal uttale oss om det vi kan best: gode mobilopplevelser. I våre ice-butikker finner du et bredt utvalg av mobilutstyr for din ferske elev!

Slik velger du den første mobilen

Barnas første mobiltelefon er nok den man grubler mest over. Er det for tidlig å kjøpe nå? Hva med resten av klassen, har de også mobiltelefon? Hvilken type? Det er jo så mange der ute!

Her er noen tips vi håper kan hjelpe deg i vurderingsfasen.

Samsung Galaxy A32 5G

Denne prisgunstige mobiltelefonen fra Samsung er et godt alternativ for barnets første mobiltelefon. Samsung A32 er en rimelig og solid 5G telefon med fire fantastiske kameraer som kan forevige store, små og rare øyeblikk. Optimaliser trygghetsopplevelsen fra øyeblikket mobilen startes opp for første gang med det prisbelønte sikkerhetssystemet Samsung Knox.

Samsung Galaxy A42 5G

Denne modellen fra Samsung er både rimelig, 5G-klar og har en flott skjerm for både spill og video. Mobilen er utstyrt med fire kameraer – perfekt for å fange flotte minner av mye sprell og moro. I tillegg har den et batteri som tåler å være på farta når barna raser rundt i skolegården eller er på andre eventyr.

Samsung Galaxy A52

Du kan ikke slå feil med denne modellen! Galaxy A52 er IP67-klassifisert, som vil si at den er ekstra bestandig mot både støv og vann. Batteriet er kraftig nok til at det ikke må tenkes på, og når det første må lades så kommer det opp til 50% på 30 minutter.

Mobilen blir sikker innenfra og ut, med sikkerhetssystemet Samsung Knox. Hvis barnet ditt er glad i å ta bilder, så har denne modellen hele fem forskjellige kameraer å by på.

Mobilen kan kjøpes som både standard og 5G klar modell

iPhone 11

Denne mobilen passer alle og enhver.

iPhone 11 er ekstra bestandig mot støv og vann, med et batteri som varer gjennom dagen – perfekt for en lang dag hjemmefra ut på eventyr. En A13 Bionic-chip og et godt 12 MP kamera gjør iPhone 11 til en utrolig god telefon.

Skjermbeskytter mobiltelefon
Mobilttelefon med beskyttelse
Skjermbeskyttelse fra Key/ICE fra 299,.-//Deksel fra Nudient/ ICE fra 299.-

«Mamma! Den knuste!»

Første skoledag er over, men minstemann ser skyldig ut. En smadret telefon holdes opp foran deg, og du ser allerede for deg regningen på mobilreparasjonen. Her er noen tips som sørger for mykere møter med asfalten.

Skjermbeskyttelse fra Key fra 299,-

Unngå potensielt tusenvis av kroner tapt ved at skjermbeskyttelsen tar støyten. Uhell med mobilen skjer, både for store og små. For å sørge for at barna fortsatt kan leke og ha det gøy, og samtidig ha mobilen på seg, kan det være lurt å «polstre opp». Skjermbeskyttelse gjør at du ikke er like eksponert for riper og kosmetiske skader. Gi mobilen kjærlighet, og den gir deg tid tilbake!

Nudient-deksel fra 299,-

Slå to fluer i en smekk med deksel: La barnet personliggjøre mobilen med favorittfargen, samtidig som dere sørger for en mer robust mobil som tåler en støyt eller ti. Nudient-dekslene er svært tynne, så størrelsen vil ikke øke nevneverdig. I tillegg er innersiden skånsom slik at man unngår riper på baksiden av mobilen. Dekselet gir også et bedre grep for mindre hender.

Mobildata tilpasset barnas bruk

Da har du et par tips til mobiltelefonen, men hva med abonnementet? Alle Minecraft-videoene barna ser på YouTube hjemme, ser de nå plutselig på mobiltelefonen ute på farta. Kanskje de også vil innom Netflix og Disney+ etter en lekepause. Slikt kan fort spise opp datamengden. Våre abonnement er tilpasset barn og unge, og de kan du lese mer om her. Du kan også få god veiledning om du tar turen innom Ice på Strømmen. Der får du også ta og føle på mobil- og tilbehørstipsene våre.

Husk også at som mobil- eller mobilt bredbåndkunde hos ice får du alltid 10 % på alt tilbehør til ordinær pris i våre butikker.

Lykke til med skolestart!

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Ice
Åpent i dag 10:00 - 21:00