Slik blir bilturen vellykket – også for barna

Bilde av mor som tar bilde av sønn i bil
Bilde av powerbank
Bilde av ladekabel
Bilde av headphones til barn
Bilde av mobiltelefon med skjermbeskytter

Hvordan sørger man for at bilturen blir både underholdene og fin for alle som er med?

Enda et år med reiserestriksjoner, betyr enda et år med bilturer rundt om i landet. Selv om opplevelsene langs norske veier er både flotte og mange, må man ikke glemme minstemann i baksetet, som etter flere timer med dårlig luftsirkulasjon og lite underholdning, helst skulle vært hjemme og løpt fra seg.

Hvordan sørger man for at bilturen blir både underholdene og fin for alle som er med? Da tar du turen til Ice-butikken på Strømmen Storsenter! Vi har samlet et knippe tilbehør fra våre butikker som sørger for at både korte bilturer og lange bilferier ender i suksess.

Sørg for å ha strøm til alle mobiler og duppedingser

Det er er både kjedelig og unødvendig å gå tom for underholdningsidèer samtidig som mobiltelefonene går tomme for strøm. Derfor foreslår vi at du alltid helgarderer deg med ladeutstyr som passer i bilen – så slipper du mange hundre vers av «fiskebolla lever i havet».

Tre meter lang ladekabel USB-C/Lightning fra KEY

Med en ladekabel på hele tre meter får du ladet mobilen både i baksetet og i bagasjen. Med en slik kabel trenger du ikke legge mobilen vekk til lading, så både TikTok, Youtube og spill kan nytes helt uten avbrytelser. Dette er en enkel løsning til en lav pris.

Powerbank på 10000 mAh med trådløs lading fra Deltaco

Kan du ikke lade direkte i bilen, eller bare ønsker et ladealternativ du kan ta med deg overalt? Med denne powerbanken kan du lade tre enheter samtidig, mens hurtiglading sørger for at du slipper å måtte vente i evigheter på at telefonen skal være ferdigladet. Den har både innganger for USB-A og USB-C, samt støtte for trådløs Qi-lading.

La de unge slippe timevis med gamle slagere

Det er vel og bra å lære barna litt musikkhistorie, og det finnes ikke noe i veien ved å la egne musikkinteresse dryppe over på barna. Likevel er det ikke sikkert at humøret er på topp om poden systematisk må høre gjennom alle albumene til Led Zeppelin, innelåst i en bil, uten noen fluktrute. På samme måte har vel heller ikke du lyst til å ha «baby shark» og årets BlimE-låt på repeat.

Trådløse hodetelefoner JR300 BT fra JBL

Dette headsettet sørger for at alle kan ta en liten pause og tre inn i sin egne lille sfære. Disse er trygge, lette og spesielt tilpasset barn. Hodetelefonene er designet for å sikre at volumet alltid er under 85 dB for å beskytte hørselen til barnet, og alle knapper er barnevennlige.

Du trenger bare lade den i ti minutter for en times bruk. Totalt har den 12 timers batteritid.

Beskytt både privatliv og mobiltelefon

Diskusjonene i baksete kan fort bli både høylytte og intense når noe som foregår på en skjerm deles i plenum. Både venners TikTok-konto, samtaler på Snapchat og besøk på Instagram kan skape dårlig stemning blant søsken i alle aldre. Før man vet ordet av det går mobilen i gulvet, og skjermen sprekker. Da er plutselig alle parter utrøstelige. Heldigvis har vi svaret på dette problemet også.

Privacy skjermbeskytter fra KEY

Privacy-glass beskytter selve telefonens skjerm fra slag- og fallskader, samtidig beskytter den innholdet på telefonen din fra skuelystene. Ved at det ligger en mørk film i glasset, er det umulig og se hva du driver med på telefonen fra siden. Slik slipper storebror at samtalen han har med kjæresten på Snapchat skrikes ut til resten av bilen av irriterende søsken.

Skjermbeskytter fra KEY

Skulle man ikke ha behov for privacy-glass anbefaler vi alltid og ha skjermbeskytter på mobilen, slik at det er skjermbeskytteren som ryker, og ikke selve skjermen når uhellet er ute. Skjermer kan knuse uansett om man er på biltur eller hjemme.

Ikke gå tom for mobildata

Det hjelper lite å ha fulladede mobiler og hodetelefoner om man bruker opp dataen sin før turen har satt skikkelig i gang. Det går mye mobildata når man streamer filmer fra Netflix og videoklipp fra TikTok, og før man vet ordet av det er det tomt. Det er derfor viktig at også de unge har et mobilabonnement som passer deres bruk. Våre abonnementer til barn og unge kan du lese mer om her, eller få hjelp og veiledning når du stopper innom ice-butikk på Strømmen Storsenter for både nødvendige og kule tilbehør.

Husk også at du alltid får 10% rabatt av ordinær pris på alt av tilbehør i våre butikker.

Viktigst av alt er at dere fyller turen med opplevelser og minner. Kos dere på reisen og velkommen innom ice-butikken på Strømmen Storsenter!

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Ice
Åpent i dag 10:00 - 21:00