Vårens hotteste tilbehør

Mote bilde og tilbehør

Det riktige tilbehøret kan gi antrekket ditt det lille ekstra, enten det er solbriller, sko, smykker, accessories til håret eller vesker.

Alt ligger i detaljene. Bruk lag på lag for å skape dybde i antrekket ditt. Brett opp ermene, add noen gøyale accessories som vesker, hårbøyler eller sko, noen kule briller eller påfør noe så enkelt som en farget leppestift eller øyenskygge. Så lenge du føler deg vel, kommer du også til å se smashing ut! Balanse i antrekket er viktig, både når det gjelder utringning, lengde, farger, materialer og tilbehør. Less is more, men noen ganger kan man bryte reglene og kjøre på - og det gjør vi denne våren!

Her er noen av vårens hotteste tilbehør som vil løfte alle antrekk.

Pastellfargede solbriller

Ingenting sier vår som et par stilige og trendy solbriller! I år fortsetter smale og ovale solbriller å trende, og vi ser fargede glass - spesielt rosa, lilla og mint. I år vil vi også se mye til transparente rammer i forskjellige pastellvarianter. Dette er farger som passer godt til den nordiske hunden, og gir en ekstra vårlig feeling. Solbriller som blir ekstra godt lagt merke til er med andre ord superpopulært, og du finner mye gøy å velge mellom hos våre optikere.

Motebilde og solbriller
Solbriller fra Unofficial, 599,- Brilleland // Solbriller fra Fendi, 5075,- Krogh Optikk // Solbriller fra Off-White Arthur, 2750,- Krogh Optikk // Grønne solbriller, 119,- Gina Tricot // Solbriller fra Celine, 4425,- Krogh Optikk

Vesker som popper

Denne våren er det store vesker og vesker som popper i fargen vi ønsker oss. Vesker i spreke farger er gøy, og er en enkel måte å gjøre antrekket iøynefallende på! Store vesker passer like godt til dame som til herre, og rommer alt du måtte trenge gjennom dagen. Praktisk og trendy!

Vesker
Veske fra By Far, 4999,- Høyer // Veske fra Geztus, 1599,- Companys // Veske fra Self-Portrait, 3899,- Follestad // Veske fra Max Mara, 2599,- Follestad // Veske fra Marc Jacobs, 4499,- Høyer // Veske fra Mulberry, 7500,- Follestad

Allsidige og sporty sko

Klassiske hvite sneakers og allsidige, sporty sko trender som aldri før! Flate sneakers som er basket-inspirerte med en lavere og bredere fasong gir deg et kult uttrykk, samtidig som de er komfortable. Denne våren drister vi oss også til å velge sko med sterkere farger og kontraster, både når det gjelder sneakers, loafers og ballerinasko.

Brosjer og hårspenner er tilbake

Brosjer og hårspenner er tilbake for fullt denne våren, og er en gøy måte å gi antrekket litt ekstra personlighet på! Bruk en spenne eller en brosje med en blomst på - da kan du sette den på hvilket som helst antrekk og skape et lekent uttrykk.

Sløyfer, hårklyper og hårspenner
Hårspenne med perler, 159,- Glitter // Hårspenne med blomster, 99,90,- Glitter // Grønn hårklype fra Maanesten, 499,- Maanesten &Høyer // Hårklype med blomster fra Maanesten, 499,- Maanesten & Høyer // Hårspenne med sløyfe, 159,- Glitter

Statement øredobber

Statement øredobber gir ethvert antrekk en ekstra piff. Jo større, dristige og dekorative, jo bedre! Det finnes en rekke forskjellige stiler, alt fra chunky hoops til geometriske former og strassøredobber, så finn det som passer best til din personlighet. Et perfekt tilbehør for å bryte opp et ellers klassisk antrekk.

Et silkeskjerf gir mange muligheter

En annen måte å løfte antrekket, er å style det med et silkeskjerf. Knyt det i håret, rundt halsen, rundt armen, som belte på buksen eller rundt vesken - mulighetene er mange.

Våg å prøve noe nytt, men hold deg til antrekk og accessories du føler deg komfortabel i. Da går du våren skinnende i møte! ;)

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00