Sju gode grunner til å besøke Strømmen Storsenter

Dame som er på shopping

Velkommen til oss når strandværet uteblir, eller du bare trenger en pause fra sola.

1. Det største utvalget – alt på ett sted

Visste du at Strømmen Storsenter er Norges nest største handlesenter? Det har vi vært i mange år nå, og det er vi selvfølgelig skikkelig stolte av. Nesten 200 forskjellige butikker og spisesteder har vi – innenfor nær sagt alle bransjer. Alt på ett sted, og under samme tak. Det store utvalget finner du dermed hos oss, samtidig som handleturen går kjapt og lettvint unna for dem som gjerne ønsker det.

2. Digg mat for hele familien

Møtes for å spise i sommer? Om dere legger turen til Strømmen Storsenter, er det enkelt for hele familien å finne sin favoritt, enten det skal gå kjapt eller man vil sitte lenge til bords. Vi har spisesteder til alle dagens måltider, når du har lyst på en kaffekopp, er småsulten, eller vil slippe å lage middagen selv.

Jordbærpikene åpnet i ny og superfin drakt i vår, og er et populært møtested for både unge og eldre på senteret. Her er alt som serveres laget fra bunnen av, alltid med sesongens friske råvarer. Slå deg ned mellom slagene, og nyt et godt måltid hjemmelaget mat, eller en kopp kaffe og et kakestykke bare fordi du har lyst.

Dame som spiser og koser seg
Fysen på burger, pizza eller bare en smoothie? På Strømmen Storsenter har vi noe for enhver smak, og til alle anledninger.
pizza
Lengter du til Italia? Prøv Il Padrino!

Om det ikke ble Italia i sommer, er det ingen grunn til å fortvile. Hos oss kan du få smaken av Italia, på Strømmen. Il Padrino serverer ekte italiensk pizza, pasta, kjøtt og fisk, og holder åpent for lunsj og middag hver dag hele uken. Også Little Eataly lager deilige måltider av ekte italienske råvarer, og selger også delikatesser som du kan ta med deg hjem.

Har du lyst på noe asiatisk, kan du velge mellom Thai Thai og Bambus Sushi, mens Egon og Kjøkken og Kaffe byr på litt av det meste som er godt. Du drar ikke sulten fra Strømmen, med andre ord.

3. Best på beauty

Om ikke du har fått det med deg – i år har det kommet tre store nyetableringer på senteret, som vi har gledet oss innmari til. BliVakker åpnet sin første fysiske butikk på Østlandet hos oss, og den har blitt en skikkelig godtebutikk for alle som er glad i velvære og make up. PINK er Norges beste innenfor K-beauty, og skapte lange køer da de åpnet i vår. Og sist, men ikke minst, skjønnhetssalongen Beauty Studio 23 tilbyr deilige behandlinger og et stort utvalg produkter, og er også et must. Sjekk det store utvalget innen beauty på senteret.

Hudpleie
To av vårens nyheter på senteret – velkommen innom BliVakker og Beauty Studio 23!

4. Kom og lek med oss!

Det skjer alltid noe på Strømmen, og hver fredag og lørdag gjennom hele sommeren arrangerer vi sommerleker for barna. Da gjør vi Strømmen Scene om til en kjempegressplen, hvor de minste kan spille ringspill og hagegolf. I «hagen» blir det også kjempestor fire på rad og stigegolf – og konkurranse i limbodans!

Bli med på hobbyverksted med Panduro, sommerbingo, test fotoveggen vår og prøv skillsa på Nintendos gaming-stasjon. Programmet varierer fra uke til uke,

Sommerleker
Mer enn bare shopping! I sommer kan barna leke og delta i morsomme aktiviteter.

5. Sporty sommer

Endelig ferie og tid til å teste ut noe nytt. Enten du har gledet deg til lange dager på stranda, med bading, vannlek, sup eller surf, eller du ser frem til å vandre på vidda og bestige nye topper. Kanskje det er sommeren for den kortreiste ferien med telt og hengekøye, eller familien skal prøve seg på sykkeltur?

På Strømmen Storsenter har vi ekspertene på sport og friluftsliv, med enormt utvalg og alle de beste rådene. Bitt av padel-basillen, eller kastet deg på frisbeegolfbølgen? Sjekk butikkene våre!

Utetips
Ut på tur, eller klar for en ny aktivitet? Våre sportbutikker har alt du trenger til sommerens aktive dager.

6. Mest mote

Det sier seg kanskje selv, men med så mange butikker på ett sted, er utvalget helt enormt også når det kommer til mote. På Strømmen Storsenter finner du 55 butikker som er spesialister på akkurat klær og sko, og nå bugner de selvfølgelig av deilige sommervarer.

Dame som er på shopping
Med så mange butikker, sier det seg selv at utvalget er stort, også når det kommer til sneakers. Hos Junkyard er de rå på å plukke ut de fresheste nyhetene.
Kjole
På Strømmen finner du mote i alle prisklasser, fra high end til de store og rimelige kjedene.

Er det høstens nyheter du er på jakt etter, dukker de opp, litt etter litt, men heldigvis skal vi ha lov til å nyte sommervarmen lenge ennå. Sjekk sneakers-himmelen på Junkyard, drøm deg bort hos Me & My Cousin, Høyer og Brando, opplev det nye konseptet i landets mest moderne BikBok og besøk Match i superfine, splitter nye lokaler.

bowling
Digital dart er en supergøy, sosial aktivitet, perfekt på en regnværsdag eller etter en lang dag ute i sola. Hos Lucky Bowl kan du også spille biljard og, selvfølgelig, bowle.

7. Gøyale ferieaktiviteter

Lov å innrømme at feriedagene kan bli litt lange? Og at åtte uker skoleferie noen ganger kan kjennes litt i lengste laget? Det er i alle fall fort gjort å kjede seg litt i ferien, spesielt dersom det ikke står så mye på programmet. Da trengs det kanskje noe nytt å leke med, litt ny sommerlektyre, et spill eller annet utstyr til gameren? På Strømmen Storsenter har vi alt du måtte ønske deg innen elektronikk og leker, spill og bøker, hobbyutstyr, garn og strikk, interiør og gaver.

Og du – hvis du vil bli skikkelig populær blant kidsa: Ta dem med på Fast Candy, butikken de garantert har sett i sosiale medier, stappfull med alt som tenkes kan av amerikanske søtsaker, frysetørret godteri, sportsdrikker og andre Tik-Tok-favoritter.

Rund gjerne av dagen med en runde bowling, eller test den nyheten digital dart hos Lucky Bowl.

God fornøyelse – vi gleder oss til å se deg!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00