Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

458 70 612 Send e-post

Etasjeplan

2. etg.

 

 

I Eye Factory er vi lidenskapelig opptatt av dine øyne og ditt utseende. Vi tror og mener at det er mulig å ta godt vare på øyenhelsen, bytte briller ofte, ha det gøy med design og endring, og samtidig ha penger igjen i lommeboken etter et besøk hos oss.

 

Vår faglige ekspertise – din trygghet

Våre autoriserte optikere er spesialister og utfører alltid en utvidet synsundersøkelse som inkluderer måling av trykk og bilde av netthinnen.

For timebestilling klikk her: https://eyefactory.no/bestill-synstest/ eller ring direkte til butikken på telefon på 458 70 612.

 

Våre 5 faste prisgrupper

Hos Eye Factory har vi gjort det enkelt og delt inn alle briller i 5 faste priser. Våre 5 fasteprisgrupper er alltid inkludert Comfort glass og om du trenger andre typer glass kan du enkelt velge å oppgraderer fra vår glassmeny, som inneholder alt fra ekstra tynne glas til progressive glass av høyeste kvalitet. Les mere om våre 5 faste priser og gode tilbud her: https://eyefactory.no/

 

Se hele vårt utvalg her: https://eyefactory.no/produktkategori/briller/

 

CASUAL fra kr. 1.399,-: Her finner du vår populære Eye Factory.

 

TREND fra kr. 2.199,-: RAW er kolleksjonen som er inspirert av naturen. Tynne og lette briller i skandinavisk design.

 

LIFE fra kr. 2.599,-: Ray Ban/ Ray Ban Kids, Oakley/ Oakley Junior og Gant

 

DESIGN fra 2.999,-: Kjente merker til faste priser. Velg mellom merker som Emporio Armani, Michael Kors, Versace, Burberry og super kule Andy Wolf.

 

FASHION fra kr.3.999,-: Vi fører briller fra alle de største motehusene i verden. Tom Ford, Gucci, Giorgio Armani, Prada, Valentino mm.

 

 

Solbriller:

Vi har et av Norges største utvalg av solbriller fra kjente merker – kom innom butikken og se selv. https://eyefactory.no/produktkategori/solbriller/

 

 

Kontaktlinser:

Vi fører alle kjente merkevarer innen kontaktlinser som: Dailies Total One, Acuvue1 Day Oasys, Biofinity, My Day m. fl.

Les mere om kontaktlinser:https://eyefactory.no/produktkategori/kontaktlinser/

 

EYE FACTORY

SEE BETTER - LOOK BETTER

 

Merker:

Butikkategori: