Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

32 22 96 21 Send e-post

Etasjeplan

1. etg.

Parkering

Plan 1 - eldste P-hus

I vår blomsterbutikk Mester Grønn Strømmen, finner du et stort utvalg friske blomster og planter til enhver anledning.


På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens trendy tilbehør.

Plukk dine favorittblomster og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede.

Ønsker du å sende blomster til noen du er glad i eller til deg selv, så gjør du det enkelt i vår blomsterbutikk på nett. Du kan bestille på nett og få levert blomster på døren eller hente de i butikken.

For personlig veiledning kontakt en av våre butikkansatte, eller vårt kundesenter på tlf 800 80 111.


Velkommen til en hyggelig handel hos Mester Grønn Strømmen
- Vi skaper glede i alle hjem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Butikkategori:

Mester

Slik steller du julens løkblomster

 

Amaryllis og svibler har blitt trendy juleblomster. Fra å være små grønne knopper, springer de plutselig ut i nydelig blomst. Hvor lang tid det tar til de springer ut avhenger at temperaturen. Jo høyere temperatur, jo raskere springer de ut i full blomst. Kjøper du en amaryllis løk trenger den 2-3 uker før den slår ut i full blomst. Svibel trenger kortere tid.

Voksede svibler har blitt veldig populære de siste årene, og de er lekre å pynte bordet med. De passer også veldig fint til å legge på et vakkert fat sammen med julekuler og lys. Voksede svibler trenger ikke vann, og vil derfor holde seg små og lubne.

 

Løkblomster må vannes sparsomt

Svibler og amaryllis som er i knopp bør vannes sparsomt. Etter hvert som blomstene begynner å utvikle seg kan du begynne å gi de mer vann, men det er fortsatt viktig å la jorden tørke mellom vanningene. For mye vann kan resultere i en lang uhåndterlig blomsterstilk som lett knekker. Blomsterstilken på amaryllis har en tendens til å strekke seg mot lyset, snu gjerne potten av og til for å unngå en skjev blomsterstilk. Plasserer du plantene kjølig om nettene, forlenges blomstringstiden.

 

 

I uke 47 får du både svibler og amaryllis på tilbud hos Mester Grønn, så ta turen innom for en blomstrende førjulsglede!